Bøjden Strand, campingplads på Fyn
Bøjden Strand, campingplads på Fyn
Böjden Strand

Bøjden Strand – Fyn

Bøjdenlandevej 12, 5600 Faaborg

First Camp Bøjden Strand - Fyn

First Camp Bøjden Strand giver dig havet som nabo. Der er hele tre sider af campingpladsen, som grænser op til en fantastisk og børnevenlige badestrand. Ikke nok med at du har mulighed for at hoppe i bølgen blå, så har du også mulighed for at tage en dukkert i vores ligeså fantastiske indendørs- og udendørs badeland. First Camp Bøjden Strand giver dig, som gæst, alt det du har behov for på en dejlig campingferie – og mere til.

 

Vi tilbyder den flotteste udsigt ud over det sydfynske øhav. Derudover tilbyder vi underholdende og lærerige legepladser fra Kompan. Her er plads til børn i alle aldre. Vi har lækre hytter og generelt fantastiske forhold til dig og din familie og Jeres campingvogn.

 

På badestranden er kæmpe vandlegeplads og flydebro. Mange campinggæster ønsker at benytte muligheden for at sejle, her er campingpladsen i Bøjden også i top – vi har de bedste pladsforhold til både. Campingpladsen ligger i Helnæsbugten og derved i sikkert farvand. First Camp Bøjden Strand tilbyder mange aktiviteter for både børn og voksne. Hjertelig velkommen!


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Elbil opladning
Gratis surfing zone
Husdyr tilladt

Aktiviteter

Børneklub
Børnepool
Cykelleje
Fodboldbane
Gokarts
Hoppepude
Legeplads
Minigolf
Vandcykler
Sauna
Strand
Swimmingpool

Praktisk info

Her finder du mere praktisk information, der kan være nyttig at vide om vores destination. Hvad angår WIFI, hvor er tømningsstationen eller nærmeste hjertestarter? Her kan du også finde vores generelle trivselsregler, som gælder for alle campinggæster, så opholdet bliver så godt som muligt!

 

Wifi
Wifi er tilgængeligt i begrænset omfang på området.

 

Tømningsstation
Kemitoilet findes i servicebygning 2, 3 og 4.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0020:00