Gå til indhold

Livskvalitet och lantlig charm

Livskvalitet och lantlig charm

Livskvalitet och lantlig charm

Livskvalitet och lantlig charm

First Camp Torekov-Båstad

 • Længst ude på den skånske Bjäre-halvø finder du idyllen Torekov, Sveriges svar på Skagen. First Camp Torekov-Båstad er smukt beliggende helt op ad Kattegats salte bølgeskvulp. Her er det let at forstå hvorfor den hyggelige Torekov er så attraktiv med sine maleriske brostensgader, rige kulturliv og seværdigheder.

  På campingpladsen bor I i hyggelige hytter eller på en ståplads i autocamper, campingvogn eller telt med beliggenhed nær ved havet. Når du er i Torekov er det bare at gøre som lokalbefolkningen gør – start dagen med et havbad. Helst fra Morgonbryggan, lige ved havnen. På broen er træsko og badekåber standard, præcis som at hilse på alle – kendte som ukendte ansigter. Når morgendukkerten er klaret tager du forbi campingpladsens butik og henter lidt nybagt brød til morgenmaden.

  Når morgonen nærmer sig dag er det svært at modstå alle oplevelser i området. I nærheden ligger også Båstad, måske mest kendt som Sveriges tennisby nummer 1, for her arrangeres nemlig Swedish Open i en uge hver sommer. Udover tennis er der et rigt udbud af restauranter og kultur. Gå heller ikke glip af Norrvikens haver, Birgit Nilsson-museet og naturreservatet Hallands Väderö.

  Velkommen til Skåne og First Camp Torekov-Båstad!

  Boka nu, betala sen.

  Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

  Info

  Öppettider
  Öppnar 3 April 2020.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  3 april til 4 juni
  09:00 - 18:00
  5 juni til 17 juni
  08:00 - 20:00
  18 juni til 8 august
  08:00 - 23:00
  9 august til 29 august
  08:00 - 20:00
  30 august til 27 september
  09:00 - 18:00
  09:00 - 19:00
  09:00 - 18:00
  Praktisk info

  Påsklovscamping och aktiviteter

  Læs mere

  Barnklubb på campingen

  Læs mere

  Sommarunderhållning

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

  Laddar karta...

  Loading