Bastad Torekov show
bistro torekov båstad
butik torekov båstad
torekov båstad bistro

Nyd god mad på Bjärehalvøen

På vores destination i Torekov kan du nyde god mad og drikke med udsigt over Kattegat. Vores bistro serverer mad til både store og små campister. Vi serverer alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. På Bjärehalvøen er der masser af tid til afslappende stunder i vores bistro med personale, som vil tage sig godt af dig. Velkommen.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!