Kiosk & restaurang - First Camp Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Restaurant Fyren

Velkommen til Restaurant Fyren som præcis som det lyder er et fyr med en vidunderlig udsigt mod Vänern. Her kan du nyde en god frokost eller middag eller hvorfor ikke både og? Fyret er lukket for sæsonen, men åbner igen i foråret 2022. For mere information følg Fyren Duse Udde på Facebook.

Kiosk

I det samme hus som receptionen findes butikken på Duse Udde. Butikken har samme åbningstider som receptionen og er kun åben om sommeren. I butikken kan du finde det meste som man kan tænke sig at behøve til opholdet hos os, som for eksempel: kød, brød, drikkevarer, mejeriprodukter, campingtilbehør, legetøj, souvenirer, is og slik!

Grillpladser

Om sommeren bør man grille! I vores butik i receptionen finder du både noget godt at grilla og godt tilbehør. På campingområdet er der flere grill som man kan bruge. Husk på brandfaren og grill sikkert!

Lav ikke ild på jorden, der er grill mange steder på området (se kort). Ved brug af en engangsgrill skal man huske på ikke at stille den direkte på jorden eller noget andet letantændeligt sted. Læg de brugte engangsgrill i de dertil tiltænkte beholdere ved genbrugsstationen.

Velkommen!

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere