Kiosk & restaurang - First Camp Gå til indhold

Restaurant Fyren

Velkommen til Restaurant Fyren som præcis som det lyder er et fyr med en vidunderlig udsigt mod Vänern. Her kan du nyde en god frokost eller middag eller hvorfor ikke både og?

Åbner igen i 2023, velkommen tilbage!

Kiosk

I det samme hus som receptionen findes butikken på Duse Udde. Butikken har samme åbningstider som receptionen og er kun åben om sommeren. I butikken kan du finde det meste som man kan tænke sig at behøve til opholdet hos os, som for eksempel: kød, brød, drikkevarer, mejeriprodukter, campingtilbehør, legetøj, souvenirer, is og slik!

Grillpladser

Om sommeren bør man grille! I vores butik i receptionen finder du både noget godt at grilla og godt tilbehør. På campingområdet er der flere grill som man kan bruge. Husk på brandfaren og grill sikkert!

Lav ikke ild på jorden, der er grill mange steder på området (se kort). Ved brug af en engangsgrill skal man huske på ikke at stille den direkte på jorden eller noget andet letantændeligt sted. Læg de brugte engangsgrill i de dertil tiltænkte beholdere ved genbrugsstationen.

Velkommen!

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter