Aktivitet bastu

Sauna

Tag en dyb indånding, læn dig tilbage og nyd en afslappende stund i saunaen. Und dig selv lidt alenetid og slap af, eller nyd øjeblikket med nogen. En ganske nem måde at gøre en herlig dag endnu bedre: en tur i sauna gør godt for både krop og sjæl.

Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele er en herlig premium-destination i det nordlige Sverige. Ansia er en familiecamping i ordets egentlige forstand med egen badestrand og flere legepladser til børnene.

Duse Udde – Säffle

Velkommen til vores camping Duse Udde uden for Säffle! Her tilbydes du alt fra kultur og historie til eventyr og aktiviteter af alle mulige slags.

Solvik – Kungshamn

Ikke meget kan måle sig med havudsigten fra First Camp Solvik – Kungshamn. Her camperer du royalt med Bohuslän og Bästkusten lige foran dig. Her er det let at koble af – vågne op til duften af nybagt brød fra butikken og nyde det familievenlige havbad.

Västerås - Mälaren

Västerås – Mälaren

First Camp Västerås – Mälaren ligger smukt ved søen Mälaren. Her kan du ligge på en moderne campingplads med mange bekvemmeligheder og i et miljø, der tilbyder rekreation for hele familien.

Mölle – Höganäs

Mölle har lokket turister til lige siden begrebet ”turist” blev opfundet i slutningen af 1800-tallet. Ved vores campingplads i Mölle bydes du på storslåede naturoplevelser, udflugter og spændende aktiviteter som klatring, dykning og snorkling – eller fredelige skovgåture for den sags skyld. Brunnbys 1100-talskirke, Kullabergs grotter eller marsvinsafarien er bare nogle tips til hvad du ellers kan opdage i løbet af din ferie i det smukke Höganäs.

Oknö – Mönsterås

Leder du efter en mindre camping med en enklere standard? Så er du meget velkommen på First Camp Oknö – Mönsterås ligger i skærgården mellem Mönsterås og Öland, lige ved vandet omgivet af små bugte, skovstier og enge.

Frigård – Flensborg Fjord

Besøg First Camp Frigård – Flensborg Fjord i Sønderjylland, en af Danmarks bedste campingpladser.

Klim Strand – Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.