Kärradal boule, camping i Varberg
alt
Kärradal boule, camping i Varberg
alt

Boule

Hvem bliver campingmester? De fleste har sikkert prøvet at spille petanque på et tidspunkt, hvilket ikke er så mærkeligt, når man tænker på, at det trods alt er den ultimative sommeraktivitet. Hvorfor ikke udfordre nyfundne campingvenner, søskende eller familie til en runde eller lave en turnering på campingpladsens petanquebane? Hvad I end gør, så sørg for at være enige om reglerne, inden I begynder. 

Arcus – Luleå

Velkommen til Norrbottens største by – Luleå og det nordligste af First Camps bestemmelsessteder.

Björknäs – Boden

Velkommen til vores idylliske campingplads i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har åbent hele året, som om sommeren byder på fantastiske soldage og badning i søen Bodträsket, og som om vinteren forvandles til et sandt winter wonderland. Her er indkvartering til ethvert behov og enhver pengepung på såvel fine pladser til campingvogne, autocampere og telte som hyggelige hytter til hele familien.

Solvik – Kungshamn

Ikke meget kan måle sig med havudsigten fra First Camp Solvik – Kungshamn. Her camperer du royalt med Bohuslän og Bästkusten lige foran dig. Her er det let at koble af – vågne op til duften af nybagt brød fra butikken og nyde det familievenlige havbad.

Björkäng camping

Björkäng – Varberg

First Camp Björkäng – Varberg i Tvååker syd for Varberg er en smukt beliggende familiecamping. Området kaldes med rette Hallands Riviera, og på campingpladsen finder du alt hvad du har brug for, for at skabe dejlige ferieminder.

Hagön – Halmstad

Bare 6 kilometer fra Halmstad ligger First Camp Hagön – Halmstad, indlejret i grønne omgivelser og med det salte Nordsøen som sin nærmeste nabo

Karlstorp – Halmstad

På den hyggelige First Camp Karlstorp – Halmstad får du et dejligt ophold med gåafstand til den berømte strand i Tylösands.

Kärradal camping

Kärradal – Varberg

Velkommen til en rigtig perle på vestkysten, First Camp Kärradal – Varberg! Campingpladsen har en topbeliggenhed nogle hundrede meter fra havet på vestkysten lige nord for Varberg – og med shoppingparadiset Ullared lidt længere væk er vores campingplads i Varberg et rejsemål med noget for hele familien.

Röstånga – Söderåsen

First Camp Röstånga – Söderåsen er et rigtigt paradis både for børnefamilien og naturelskeren. Om sommeren arrangeres der flere sjove aktiviteter såsom børneklub, aktivitetsprogram, udendørstræning og aftenunderholdning.

Tylösand – Halmstad

En lille gåtur fra Sveriges smukkeste strand ligger vores campingplads i Tylösand! First Camp Tylösand – Halmstad er badeparadiset med den syv kilometer lange sandstrand, som kan prale af at være blevet valgt til Sveriges bedste i en læserafstemning i Aftonbladet.

Frigård – Flensborg Fjord

Besøg First Camp Frigård – Flensborg Fjord i Sønderjylland, en af Danmarks bedste campingpladser.

Lugnet – Falun

First Camp Lugnet – Falun ligger i et fredeligt miljø omgivet af smuk natur ved Faluns østside.