alt
alt
alt
alt

Tænk sig at have sine bedste venner eller gode bekendte som campingnaboer hele sæsonen!

Hvad ville være bedre end at have et skønt vennepar, sine bedste venner eller nære familiemedlemmer som campingnaboer hele sæsonen? Selvom livet som sæsongæst i forvejen er indbegrebet af fællesskab, sjov, underholdning og lykkelige ferieminder, er der altså bare noget helt særligt i at dele alle de hyggelige stunder med nogen, som står én nær.

Sådan gør du - et eksempel:

  1. Familien Pedersen er sæsongæst på First Camp Frigård - Flensborg Fjord
  2. Familien Pedersen anbefaler Familien Andersen at blive sæsongæster på Frigård
  3. Familien Andersen booker deres sæsonplads på Frigård
  4. Efter sæsonaftalen er underskrevet, fortæller Familien Andersen personalet på Frigård at det var Familien Pedersen der anbefalede de at blive sæsongæst på Frigård
  5. Personalet på Frigård kontakter Familien Pedersen, hvorefter Familien Pedersen modtager deres bonus til fremtidigt brug

Og sidst men ikke mindst.. Tilbuddet gælder på alle First Camp destinationer i Danmark. Fedt ikke?!

Sommersæson: Hverv en ven eller bekendt og få kr. 1.500,- rabat
Før- eller eftersæson: Hverv en ven eller bekendt og få kr. 750,- rabat
Vintersæson: Hverv en ven eller bekendt og få kr. 500,- rabat

Fordele og rabatter til sæsongæster hos First Camp:

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål. Yderligere kan du også skrive dig op på vores gratis interesseliste – hvorefter vi kontakter dig, hvis vi får en ledig plads.

*Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere afhængigt af vind og vejr, årstid m.m. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe hund, koster dette et lille ekstra tillæg. Yderligere, First Camp Lakolk, First Camp Bogense, First Camp Råbjerg Mile, First Camp Skovlund, First Camp Aarhus kører ikke fuldt Bistro koncept, hvorfor de ikke kan levere Yessis Sommerdrøm. Ligeledes, First Camp Lakolk samt First Camp Aarhus tilbyder ikke Yessis Børneklub.

Regler og vilkår for rekrutteringskampagnen
Ovennævnte rabat er kun gyldig når den hvervede gæst har skrevet under på aftalen for deres sæsonplads.
Rabatten på hhv kr. 1.500, kr. 750 eller kr. 500,-, bliver tildelt den eksisterende sæsongæst, når den nyerhvervede sæsongæst har skrevet under på aftalen.
Den tildelte rabat kan kun bruges på den campingplads, hvor den eksisterende sæsongæst befinder sig på tidspunktet for ansøgning om sæsonplads.
Rabatten kan bruges til betaling af separate ophold, el forbrug og evt. som betaling til en sæsonplads året efter.
Får at opnå rabatten, er det ikke nok kun at angive sin interesse. Der skal forelægge en bindende aftale.
Rabatten bliver kun tildelt for hver ny sæsongæst man hverver. Den samme person kan dermed ikke hverves i flere gange. F.eks.: person 1 hverver person 2 til en vintersæson. Efterfølgende hverver person 1 person 2 igen til førsæsonen, og igen til sommersæsonen. Rabatten er kun gyldig for den første hvervning.
Rabatten kan ikke ombyttes til kontanter.
Rabatten er gældende t.o.m. årsskiftet 2024/2025.