alt
Jobba på First Camp - Lediga tjänster personal
jobba på first camp lokalvård
jobba hos oss - personal

Mød vores kollegaer 🌟

Hvordan er det egentlig at arbejde sammen med os på First Camp? Her deler nogle af vores fantastiske kollegaer deres tanker og erfaringer. Ved du, at vi konstant leder efter nye stjerner over hele Sverige, Norge og Danmark? Lad dig inspirere og bliv en del af First Camp-familien!

Kollegerne har ordet 🎤

Stefan Green,
Destinationschef Tylösand/Karlstorp

Hvordan vil du beskrive sammenholdet i dit team?
”Jeg arbejder efter princippet; Tag ikke dig selv for seriøst, vær uhøjtidelig og hav det sjovt! Det gør samhørigheden bedst!”


Nina Nors,
Destinationschef Gränna

Hvad er det allerbedste ved din rolle?
"Jeg elsker at lede mit hold! Jeg nyder at se personalet udvikle sig og få succes med deres service, og jeg føler mig altid ekstra stolt, når de har det sjovt sammen, mens de leverer førsteklasses service til vores gæster.”


Johan Söör,
CEO

Hvordan vil du beskrive First Camps kultur?
"Det er en kultur, hvor vi kombinerer hjerte og hjerne - vi har det sjovt på arbejdet, fokuserer på vores værdi "We Care" om både gæster, medarbejdere og naturen, samtidig arbejder vi datadrevet, vil altid forbedre os og brænder for at det, vi gør, skal give gode resultater. En god kombination!"


Anna Korneliusson,
Hållbarhetskoordinator

Hvad er det allerbedste ved First Camp?
”Sammenhæng, at vi hjælper hinanden. Det er lige meget om du er ejendomsadministrator i Karlstad, arbejder på supportkontoret i Stockholm eller er receptionist i Strömstad. Vi er der alle for hinanden. Uanset hvor du kommer ind og starter din rejse, er der uendelige muligheder.”


Mia Melin,
HR-chef

Hvad er dit bedste minde fra sommeren 2023?
"Utroligt svært at vælge det bedste minde efter denne første sommer med First Camp. Roadtripen med mine kollegaer til vores destinationer kan opsummeres - møder med fantastiske teams rundt om i Norden med enorm energi og højt engagement, en masse lyst til at levere den bedst mulige service til vores gæster."


Gustav Josefsson,
Destinationschef Hasmark

Hvad fik dig til at søge job hos First Camp?
”Et spændende og passende jobopslag for min tidligere erfaring og kompetencer. At First Camp samtidig er en stor og spændende organisation giver også mange interne muligheder for karriereudvikling. Det var tiltalende at hoppe på toget tidligt på rejsen for at blive verdens førende campingkæde, men også det at være en del af en markedsleder i Skandinavien, og en virksomhed, der går ind og sætter sit præg på en hel branche.”


Torill Marold,
Lokalvårdare Strömstad

Hvordan vil du beskrive sammenholdet i dit team?
"Utrolig. I Strömstad er der en fantastisk holdånd! I slutningen af ​​sæsonen bliver det som en familie i sidste ende. Jeg følte hurtigt, at det var nemt at komme ind i gruppen.”


Lars Peters,
Destinationschef Lunde

Hvad kan du arbejde med på First Camp?
"Hvad kan man ikke arbejde med på First Camp? På én destination er der en bred vifte af opgaver på alle årstider. First Camp udvikler nye og forbedrer eksisterende campingkoncepter hele tiden til at blive verdens bedste campingkæde og har desuden mange spændende arbejdsområder at blive involveret i."


Louise H Pedersen,
Receptionist Hasmark

Hvorfor vil du anbefale andre at søge job hos os?
”Fordi det bare er en helt særlig oplevelse. Jeg havde ikke tænkt på at arbejde i campingverdenen, indtil et jobopslag for First Camp Hasmark Strand dukkede op på min radar, og nu har jeg slet ikke lyst til at skulle forlade First Camp igen. Der er så mange forskellige jobs i First Camp alt efter, hvor ens evner ligger.”