Jobba på First Camp - Lediga tjänster personal
Jobba på First Camp
alt
jobba hos oss - personal

Ledige stillinger i Danmark

Hvad kan du arbejde med på First Camp?

Hos First Camp kan du arbejde på vores destinationer eller starte fra et af vores supportkontorer.

Jobba i receptionen på First Camp

Reception

Som medarbejder i receptionen er du det første gæster ser, og det sidste de glemmer. Her hviler ansvaret på dig for at starte gæsternes ferie på bedste vis for at sikre, at de starter og afslutter deres ophold hos os med en behagelig følelse. Udover sædvanlige receptionsopgaver som at guide vores gæster i den rigtige retning, når det kommer til aktiviteter på campingpladsen og i omegnen, er du ofte også ansvarlig for butikssalget. Fleksibel, venlig og løsningsorienteret er vigtige egenskaber, som vi ser hos en god receptionist.

jobba på first camp lokalvård

Lokal pleje

Måske den vigtigste koncert af dem alle. Uden rene og friske faciliteter er det lige meget, hvor smukke omgivelserne er, eller hvor flinke personalet er. Rollen som groundskeeper er en opgave, som vi vægter højt. I vores mål om at blive verdens førende campingkæde kræves høj standard, og så kræves omhyggelige og fagligt stolte viceværter med sans for detaljen.

Bistro

Et grundlæggende tandhjul i tandhjulet er personalet i vores bistroer. Du er den, der står mellem succesrige sommerdage og fuldstændig katastrofe. Hjælp gæsterne med at holde deres blodsukker i skak ved at tilberede enkel og velsmagende mad efter vores fleksible koncepter. Din opgave er at lyse op på opholdet for vores gæster og hjælpe dem, der vil forkæle sig selv lidt ekstra på ferien. Her søger vi dig med en god sans for humor, der kan lide at have et permanent smil.

Jobba som vaktmästare på First Camp

Ejendom/Vicevært

Hvem ønsker ikke at slå rundt og være den største problemløser? Som ejendomsadministrator og vicevært er ikke to dage ens og i din rolle er du en vigtig del af vores gæsters samlede oplevelse. En fordel er, at alle vores destinationer ligger smukt i naturskønne omgivelser, så jobbet indeholder også en daglig dosis balsam til sjælen.

First Camp personal

Destinationschef

Destinationschef er en unik rolle, her er du ansvarlig for hele driften, salg og resultater på din destination. Du har personligt ansvar for alt personale på destinationen og du er en fantasifuld implementer, der ikke er bange for at smøge ærmerne op, når det er nødvendigt. Vi ønsker at blive verdens førende campingkæde ved at fokusere på innovation, bæredygtighed og datadrevet gæsteindsigt. Derfor ønsker vi, at alle vores medarbejdere skal drives af at skabe merværdi, ikke kun for vores gæster, men også for hinanden. Som destinationsmanager er du i sidste ende ansvarlig for at skabe merværdi på din destination.

jobba på Contact Center First Camp

Contact Center

Som medarbejder i Kontaktcentret har du en meget vigtig rolle. Det er dig, der redder dagen, når receptionen på destinationen ikke rækker. Du er altid et skridt foran og guider gæsterne til et bedre tilbud, end hvad de selv forestillede sig. Sager kan variere fra små ting, der gør gæsternes nuværende ophold lidt mere behageligt, eller at hjælpe vores gæster med at booke deres næste besøg hos os. Her søger vi en, der er løsningsorienteret og har en god sans for verden.

Supportkontor

På supportkontoret er vores ultimative ansvar at støtte vores stjerner på destinationerne med gæstens oplevelse i fokus. Hos First Camp tilbyder vi en arbejdsplads med stærk vækst og hurtig udvikling. Vores supportkontorer er centralt placeret i henholdsvis Stockholm og Gøteborg, og her er administrerende direktør, økonomi, marked, salg, kontaktcenter, ejendom og HR samlet. Vi stræber efter at blive verdens førende campingkæde ved at prioritere innovation, bæredygtighed og datadrevet indsigt om vores gæster. Sammen deler vi en fælles passion for at skabe merværdi, for hinanden og vores gæster.