First Camp Member

Skønne campingdeals og unikke fordele 🙌

Kan du lide at campere og at få virkeligt gode deals? 😉 Når du bliver medlem i vores medlemsklub, bliver du automatisk First Camp Member og får adgang til unikke rabatter og fordele, som gør campinglivet både nemmere og sjovere. Desuden samler du point gennem alle dine bookinger, som du kan bruge til at betale kommende campingeventyr med, hurra! Herunder finder du alt det sjove, som vi tilbyder dig som First Camp Member. 🙌

Psst… er du en supercampist, som elsker at tage på campingferie, så snart du har mulighed for det? Så vil vi hylde dig lidt ekstra! Når du har optjent 500 point på et år, opgraderer vi dig nemlig til First Camp Gold. Vores allerbedste medlemsniveau, hvor endnu flere spændende tilbud og fordele venter. Lidt flere, lidt bedre og lidt mere luksuriøse. Perfekt til dig som vil sætte et ekstra pift på campinglivet!

Vi forbeholder os retten til at foretage eventuelle justeringer.

<strong>Endnu mere campinginspiration</strong>

Da First Camp Club er klubben for alle os, som elsker camping, vil vi selvfølgelig tilbyde masser af campinginspiration og herlige tips. I vores nyhedsbreve opdaterer vi dig med de seneste nyheder på destinationerne, de bedste rejsetips netop nu og andre seje tilbud og campingdeals som du kan tage del i. Alt hvad der er sjovt at holde styr på får du lige ind i indbakken, juhu!<br><em>*Du kan vælge at afmelde dig fra nyhedsbrevet når du vil.</em>

Snooze hjemrejsen - tjek ud senere

Var det noget at forlænge feriefølelsen? Som lidt ekstra luksus, længere søvn og campinglykke kan du som medlem, helt uden ekstra udgift, tjekke ud kl. 16.00 på afrejsedagen! Gælder på alle destinationer og kan bruges af dig, som overnatter i autocamper, campingvogn eller telt. Og ved du hvad, du kan snooze hjemrejsen når som helst og så tit du vil i årets løb, undtagen uge 27–32. Husk bare, at du skal sige til i receptionen i forbindelse med indtjekningen, at du vil bruge tilbuddet*. Hurra, hvor skønt! *Hvis der er plads, kan ikke forudbestilles og gælder ikke uge 27–32. Gælder kun campingplads.

Gratis kaffe ved indtjekning

Und dig selv en rigtig dejlig start på campingferien. Tjek ind i fred og ro, og nyd en god kop kaffe eller te – helt gratis! Perfekt til dig som har rejst langt, men selvfølgelig også til dig som bare elsker kaffe. Tilbuddet gælder på udvalgte destinationer*. Og ja, selvfølgelig kan man få en kop til 😉 Psst… Er I flere i gruppen, men kun et medlem? Giv de andre et tip om at blive medlemmer, så kan I nyde en dejlig kaffepause sammen! *Tilbuddet gælder ikke på Ånnaboda, Nora, Falun, Frösön, Mörudden, Mellsta, Sundsvall, Stockholm, Glyttinge.

Saml og betal med point

Jo flere campingeventyr du tager på, desto flere point samler du! For hver booking du foretager, får du nemlig 5 % af overnatningsprisen tilbage som point, uanset om du booker online, via telefon eller på stedet i receptionen. Og ikke nok med det, dine indsamlede point gemmes i hele tre år! Men hvad kan du så gøre med dine point? Jo, dem kan du betale med, når du booker det næste eventyr. Som din helt egen optjente rabat, hurra! Hvis du desuden samler op til 500 point i løbet af et år, bliver du opgraderet til First Camp Gold og kan få adgang til ekstra dejlige campingfordele.

Fortrinsret til skarpe tilbud

Man elsker da et rigtig godt tilbud? Ja, det tænkte vi nok. Som medlem hos os er man unik, og så kan man være med i en masse skarpe kampagner – før alle andre! Sørg for at få ferien til den bedste pris, snup favoritpladsen og få ganske enkelt lidt ekstra fortrinsret. Som medlem får du også unikke rabatter, som ikke-medlemmer går glip af. Desuden får du en masse skøn inspiration og smarte tips til din campingferie.

Skønne klubrabatter i Bistroen

Nyd lidt ekstra luksus i ferien og benyt dig af skønne (og frem for alt gode) klubrabatter på udvalgte retter i bistroen. I Sverige får du blandt andet halv pris på Yessis lækre sommerdrøm og i Danmark får du rabat på flere gode retter. Nyd skønne middage med venner og familie, eller bestil take-away og hyg dig i campingvognen. Vis dit medlemskab ved kassen, når du bestiller, nemt og enkelt!<br>*Gælder kun destinationer med First Camp Bistro.

Mere om First Camp Club