Solvik - Kungshamn
Solvik - Kungshamn

Camping

Hos First Camp Solvik – Kungshamn kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 2 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Solvik – Kungshamn så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Campingpladsen i Solvik tilbyder forskellige ståpladser afhængigt af størrelsen på din vogn, og om du ønsker eltilslutning. Måske trives du bedst ved havet og bugten, eller oppe i dalen under de grønne træer?

Ståplads med el - maks. længde 8 eller 10 meter

Vores ståpladser er egnet til dig med en campingvogn på op til 8 eller 10 meter. Her bor du behageligt tæt på både legeplads og hvis de foretrækker det, de svalende træer. Pladserne har 10 A eltilslutning. Tænk på at holde 4 meters afstand til nabovognene.Autocamper

På Solvik er der flere forskellige ståpladser til autocamper at vælge mellem, afhængigt af hvor du helst vil bo. Hvad med en plads lige ved havet eller oppe på autocamperbjerget?

Autocamperområdet Berget - ståplads med el til autocamper - maks. længde 7 eller 9 meter

På bjerget ved indkørslen til campingpladsen har vi et særligt område til autocampere. Her bor du midt i kystlandskabet på underlag med grus og kunstgræs udenfor døren. Pladserne er ca. 8 meter dybe og har eltilslutning. Flere af pladserne har havudsigt.

Autocamperområdet Havet - ståplads med el til autocamper - maks. længde 8 meter

Ved siden af vores hytter i Strandbyn er der ståpladser til autocampere til dem, der vil bo kun 1 meter fra vandet. Disse pladser har et underlag af grus.


Telt

Skønne teltpladser beskyttet beliggende i dalen ved bjergene for dem, der elsker at campere. Tilpasset til en maksimal teltstørrelse på 5×5 meter. For dem, der ønsker elektricitet, tilbyder vi også det.


Sæsonplads

Du ved vel, at vi har plads til dig, som ønsker at have din campingvogn stående hos os hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer nemt selv, hvor længe du vil have, at sæsonen skal vare.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som sæsongæst. Tilmeld dig her!