Nora - Bergslagen
Nora - Bergslagen

Camping

Hos First Camp Nora – Bergslagen kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 1 servicehuse på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Nora – Bergslagen så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Det er frihed at kunne tage sit hus med sig præcis derhen, hvor man ønsker. På campingpladsen i Nora er der 100 ståpladser til campingvogn, autocamper eller telt. De fleste af dem er forsynet med eludtag og nogle også med afløb. Destinationen har toiletter, brusere, puslerum, vaskemaskine, tørretumbler, ovn, mikrobølgeovn og opvaskefaciliteter. du er meget velkommen til at tage din hund med.

Ståplads med el og vand til campingvogn - maks. længde 7 meter

Ståplads med opstilling på græs. Du bor behageligt med både el og vand på ståpladsen. Der er ikke langt til stranden, legepladsen og beachvolleybanen. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 9 meter

Ståplads med el og opstilling på græs for dem med større vogne. Du bor tæt på servicehus, minigolfbane og badeplads. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 7 meter

Ståpladser med el og opstilling på græs, som ligger spredt over området. Vælg, hvad du vil være tæt på, når du reserverer din plads på kortet.


Autocamper

Ståplads med el til autocamper - maks. længde 9 meter

Behagelig ståplads med el til autocamper. Her bor du midt på campingområdet tæt på det meste, som campingpladsen har at byde på. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.


Telt

Nora er beliggende i smuk natur; slå dit telt op og nyde den smukke udsigt.

Teltplads uden el

Skønne teltpladser med fantastisk udsigt. Vælg din ønskede plads kortet, når du booker.