Store afmærkede pladser med strøm til både autocamper, campingvogn, teltvogn og telt

Over 200 pladser fordelt på forskellige områder, nogle med kun græs og andre med både grus og græs. Du kan reservere en uspecificeret plads i et valgt område, enten ved at booke online via siden her eller ved at kontakte os på e-mail eller telefon. Hos os kan du finde gode udflugtsmuligheder i nærområdet. Der er også gåafstand til spisesteder, Lunde sluse, bus- og togforbindelse og til butikkerne i Lundes centrum.

Campingplads

På campingområdet findes der forskellige campingenheder afhængigt af hvilken størrelse køretøj du har, samt om du ønsker el og vand.

Campingenhed uden el – maks. længde 11 meter
Hyggelige campingenheder uden el til dig med campingvogn. Disse pladser egner sig bedst til campingvogne med en maks. længde på 11 meter. Vælg din specifikke enhed fra kortet når du booker. 

Campingenhed med el – maks. længde 10 meter eller 12 meter
Campingenhed med el, plads til køretøj med totallængde op til 10 meter eller 12 meter. Ønsker du at booke en specifik plads, skal du vælge pladsen på kortet når du booker online.

Campingenhed med el og vand – maks. 10 meter eller 11 meter
Campingenhed med el og vand med plads til køretøj med totallængde op til 10 meter eller 11 meter. Ønsker du at booke en specifik plads, skal du vælge pladsen på kortet når du booker online.

Campingenhed med el, vand og afløb – maks. 10 meter eller 12 meter
Campingenhed med el, vand og afløb med plads til køretøj med totallængde op til 10 meter eller 12 meter. Ønsker du at booke en specifik plads, skal du vælge pladsen på kortet når du booker online.


Telt

Teltplads med el
Lunde – Telemark tilbyder hyggelige pladser med el som egner sig perfekt til dig med telt! På campingpladsen findes alle de faciliteter du kan tænkes at få brug for, i servicebygningerne på området.


Autocamper

Autocamperplads med el, vand og afløb – maks. 12 meter
Til dig der kommer med autocamper, er der flere hyggelige pladser at vælge imellem. Disse pladser er specielt beregnet til autocamper-gæster. Samtlige er med adgang til vand og afløb.


Faciliteter

I område A ligger en sanitetsbygning med toiletter, brusere, flere handicapvenlige bruserum, et køkken samt en CamperClean-tømmestation. Desuden er der en sanitetsvogn i S-området med toilet. I B-området finder du også en sanitetsbygning med toiletter og opvaskeområde


Sæsonplads

Du ved vel at vi har pladser til dig der ønsker at have din campingvogn stående hos os hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer helt enkelt selv hvor længe du ønsker at sæsonen skal vare