Camping

Hos First Camp Karlstorp – Halmstad kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 2 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Karlstorp – Halmstad så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Det er frihed at kunne tage sit eget hus med lige derhen, hvor man har lyst til. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være godt at booke din plads i god tid online for at få netop den du ønsker. Campingen Karlstorp - Halmstad tilbyder 200 ståpladser i varierende størrelse, både med og uden el. Her bor I nær både skov, hav og by og med adgang til det meste for at hele familien skal trives. Destinationen er udstyret med toiletter, brusebade, puslerum, vaskemaskiner, tørretumbler samt opvaske- og madlavningsmuligheder til madlavning og opvask. På området er der også en dejlig servicebutik med friske rundstykker, kaffe og andet småt og godt. Hunde er hjertelig velkommen på campingpladsen. Her er gode vandreveje og masser af åbne områder, som lokker til leg.

Ståplads med el og VA – maks. længde 9 meter

Rummelige ståpladser på ca. 100 kvm med opstilling på græs og både el og vand på ståpladsen. Disse ståpladser ligger spredt over campingområdet, men er altid nær ved et af de tre servicehuse. Alle ståpladser i denne kategori har eludtag med 10 ampere. Vælg selv hvad du vil være i nærheden af, når du vælger din specifikke plads fra kortet ved booking.

Ståplads med el - maks. længde 9 meter

Flotte ståpladser med opstilling på græs og el på ståpladsen. Disse ståpladser er beliggende i campingpladsens midte og har servicehus 1 lige i nærheden. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.

Ståplads med el - maks. længde 7 meter

Dejlige ståpladser med opstilling på græs og el på ståpladsen. Disse ståpladser er beliggende i campingpladsens midte og har servicehus 1 lige i nærheden. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.


Telt

På campingpladsen finder du teltpladser og ståpladser med el. Teltpladserne ligger fantastisk hyggeligt midt blandt skyggefulde træer. Her er der intet bestemt felt, her teltligger man ”Wild life style”. Som teltligger har du mange muligheder for at vælge en dejlig plads til netop jeres behov. Hvis man ønsker at ligge i telt uden træer, som skygger for solen, så har vi store flotte teltpladser uden el, med grønne, flade græsarealer.