Familie

Saknas

Børnenes Gränna

Gränna er ikke kun et magisk sted for voksne; her er der også mange sjove aktiviteter for børn i alle aldre! Alt lige fra legepladser og hoppepuder på campingområdet og til hurtigtkørende BMX-baner i nærheden! Vi giver dig her et par tips til aktiviteter for børn i og udenfor campingområdet:

BMX

For de unge er der en BMX-bane (dirt) kun et par hundrede meter fra campingpladsen! Et rigtigt eventyr for fuld fart. Husk altid at have hjelm på!

Skatepark

Lige ved siden af campingpladsen er der en skatepark, perfekt at prøve for de unge eller for de, der er mere erfarne.

Hoppepude

Børnene kan hoppe sig trætte på vores hoppepude, som ligger ved siden af eventyrgolfen. Hoppepuden er klar mellem kl. 10 og 21 og ligger flot ved stranden og med flot udsigt over Vättern. Hoppepuden er meget populær til børn i alle aldre og samtidig kan du som voksen nyde de smukke omgivelser.

Legepladser

Campingpladsen har 2 legepladser; en bag ved receptionen med fantastisk udsigt over Vättern og bare 25 m til stranden. Gynger, klatrestativer og rutsjebane. Den anden ligger midt på campingpladsen.


Bad i Gränna

Gränna – Vättern ligger på stranden ud til Vättern og Gränna lagunen. Lagunen hænger direkte sammen med Vättern og her er der en blød og dejlig sandstrand, hvor man kan tilbringe lange og varme sommerdage. Tæt på stranden er der også en legeplads og et stort udvalg af restauranter og kiosker. Den bedste af alle verdener – simpelthen! Langs med stranden kan du endda gå tur og nyde den flotte udsigt!