Glyttinge - Linköping

Camping

Hos First Camp Glyttinge – Linköping kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 2 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Glyttinge – Linköping så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Det er frihed at kunne tage sit hus med sig præcis derhen, hvor man ønsker. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være en god ide at booke din plads i god tid online for at få den, du ønsker. First Camp Glyttinge-Linköping er perfekt til byferie i Linköping eller til jer, der er på tur gennem Östergötland. Her tilbyder vi indkvartering i hyggelige hytter, fine teltpladser samt ståpladser på 100 kvm med eludtag og pænt indhegnet af grønne hække. Destinationen er miljømærket og har toiletter, brusebad, puslerum, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Her er også en servicebutik og kiosk med småt og godt.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 9 meter

Vores skønne ståpladser til campingvogn er spredt ud over hele campingpladsen. Her bor du komfortabelt med el på ståpladsen og tæt på de fleste af campingpladsens faciliteter. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 7 meter

Disse ståpladser ligger spredt over campingområdet. Her bor du komfortabelt med el på ståpladsen og tæt på de fleste af campingpladsens faciliteter. Ståpladserne er egnet til dig med en lidt mindre vogn. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.


Telt

Til dig som camperer i telt tilbyder vi pladser både med og uden el. Destinationen er miljømærket og har toiletter, brusebad, puslerum, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Her er også en servicebutik og kiosk med småt og godt.

Teltplads med/uden el 

På Glyttinge camperer du behageligt på en teltplads med eller uden el. Her bor du på et grønt og hyggeligt område et stenkast fra det nærmeste servicehus. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.


Saesonplads

Du ved vel, at vi har plads til dig, som ønsker at have din campingvogn stående hos os hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer nemt selv, hvor længe du vil have, at sæsonen skal vare.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som sæsongæst. Læs mere og tilmeld dig her