Frösön - Östersund

Camping på Frösön - Östersund

Hos First Camp Frösön – Östersund kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 4 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

På First Camp Frösön-Östersund finder du vores hyggelige campingpladser lige nedenfor hyttebyen. Vi har særlige områder beregnet til telte og andre til autocampere og campingvogne. På kortet over området kan du se, hvor de forskellige campingpladser ligger. Vores destination er miljøcertificeret, meget børne- og hundevenlig samt tilgængelighedsvenlig for bevægelseshæmmede. Serviceområdet er udstyret med toiletter, brusere, puslefaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler. Der er flere grillpladser, og i løbet af sommersæsonen er der også en kiosk/butik, hvor du kan købe en kold drik eller hvorfor ikke en is?

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Frösön – Östersund så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Campingplads

På vores campingplads på Frösön i Östersund er der flere forskellige campingpladser afhængigt af størrelsen på dit køretøj og om du ønsker en plads med eller uden el. Vi har også visse pladser med hård overflade (grus).

Campingplads med el - maks. 12 meter

Vores dejlige campingpladser med el ligger lige nedenfor hyttebyen og er spredt ud over campingområdet. Hver plads har græsunderlag. Vælg din plads på kortet under bookingen for at sikre din specifikke plads. Pladserne 10-11, 20-21, 30-31 og 40-41 har grusunderlag og er de eneste pladser i området, der ikke er skrå. Resten af pladserne ligger på en skråning og har græsunderlag.

Campingplads uden el - maks. 7 meter

Vores campingpladser uden el ligger midt på campingområdet. Alle pladser har græsunderlag. Tæt på både servicebygning og grillplads.


Autocamper

På campingpladsen er der et par autocamperpladser med hård overflade og el. Du finder dem tæt på receptionen og servicebygning 1.


Telt

På campingpladsen er der flere teltområder uden el. Perfekt til dig, der ønsker at vælge, hvad eller hvem du vil have som nabo!


Sæsonplads

Vi har åbnet nye sæsonpladser på Frösön. Velkommen til at opleve roen og nyd dit eget fristed på vores campingplads.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som sæsongæst, læs mere og tilmeld din interesse her!