Campusbad

Badeland I Flensborg: Badesjov, sauna og wellness – med venner og familie – for fitnessfans og livsnydere.

Svømning, sport og sauna – forkæl dig selv. Alt dette m.m. tilbydes i Campusbad. Med en udsøgt beliggenhed, indretning og et unikt miljø skabes der nye dimensioner for velbefindende på 5.000 m2.


Fördeland Therme

Badeland i Glücksburg.

I det stor 32 gr. varme oplevelsesbassin findes et hav af vandattraktioner, sprudlende gejsere, massagedyser og en modstrømskanal. Et lækkert børnebassin for de mindste byder på sjove vandfigurer, en lille rutsjebane og masser af andre muligheder for dine børn.

Desuden finder I en 105 m lang rutsjebane med separat landingsbassin der garanterer en helt enestående oplevelse. I havvandbassinet kan du på alle årstider forkæle din hud med saltvand fra Østersøen.


Hansa park

Trænger I til at prøve noget nyt, og har I måske allerede set Danmarks forlystelsesparker? Så fortvivl ikke. Tyskland er leveringsdygtig i masser af sjove oplevelser for danske børnefamilier. Således også Hansa Park, som ligger i det nordligste Tyskland, og som kan nås på kort tid. Parken er faktisk Nordeuropas største forlystelsespark.


Natur-klatrepark Altenhof

I Buchenwald med den meget smukke beliggenhed kun 200 m fra Østersøen finder I klatreparken Altenhof. Her kan I svinge jer sikkert gennem skoven på rebbaner, hængebroer, klatrenet, svævebaner, eller køre på cykel eller stå på snowboard. Eventyrs- og oplevelsesområdet i den største klatrepark i Norden består af 11 forskellige baner, som I har 4 timer til at komme igennem. Man kan klatre, hvis man er 7 år og opefter og mindst 1,10 m høj.


Sumsum

SumSum-Familie-Indendørslegeparken i Flensborg kan børn, lege, uanset hvordan vejret er. I den 3800 m² store hal finder I en gigantisk klatrelabyrint, trampoliner til både store og små, en multifunktionssportsbane, hoppeborge, et legeområde til småbørn samt mange andre legeredskaber/muligheder.


Tolk-Schau

Tolk-Schau er en forlystelsespark i Tolk i det sydlige Angel i Sydslesvig. Parken omfatter et område på cirka 30 hektar og henvender sig primært til familier med børn.