Bø – Telemark 

Lifjellvegen 51, 3804 Bø i Telemark

Fjeld, bad og smuk natur

Varmt velkommen til Bö! Denne destination er smukt beliggende ved foden af Lifjell i hjertet af Telemark og er åben året rundt. Her bor du bekvemt i rummelige hytter, moderne lejligheder, skønne “hobbit-huse” som vi også kalder “poddar”, eller i småhytter. Der er naturligvis også plads til telte, campingvogne og autocampere.

 

Kun 500 meter fra campingområdet ligger det seje Bö Sommerland, som byder på utrolige attraktioner for alle aldersgrupper. Svimlende vandrutsjebaner og fartfyldte badeoplevelser for hele familien. Hvis I hellere ønsker at være på land, så er der den populære højdebane “Högt & Lågt”, som snor sig rundt om campingområdet.

 

Ønsker du at nyde naturen, så er der gode vandremuligheder ved Lifjell, langs “det ottende underværk” Telemarkskanalen eller i Fruktbygda Gvarv. Hvis du holder af dyr, så er alpakavandring eller ridning på islandsk hest måske noget for dig?

 

Mange gæster kommer tilbage til Bö år efter år takket være de fantastiske omgivelser samt de mange aktiviteter og eventyr, som Bö har at byde på for hele familien.

Velkommen hos os året rundt!


Aktiviteter

Cykelbiler
Legeplads
Minigolf
Swimmingpool

Vi tilbyder

Gratis surfing zone
Husdyr tilladt

Praktisk info

Åbningstider

Destinationen er åben året rundt. Bassinet er åbent i weekenderne fra 3. Juni fra kl. 10-20. Fra 23. juni er det åbent hver dag frem til 14. august.

 

Destinationen er bemandet

Personalet er til stede i åbningstiden

 

Butik/kiosk

Receptionen er åben i åbningstiden. Åbningstiderne er ikke bestemt på nuværende tidspunkt.

 

Bom

Campingen er lukket med en bom. Bommen er åben fra kl. 07-23.

 

Opladning af elbil

Der er tre ladeudtag til elbil. (ikke i brug endnu, da der skal skiftes system)

 

Kollektiv transport

Destinationen ligger ca. 4 km fra Bø togstation

Busholdeplads – lige udenfor. Om sommeren kører bussen i fast rutefart. I krydset ved Bø Sommarland går bussen hvert 30. min. ca. fra 20. juni til 15. august.

 

Hjertestarter findes i receptionen

 

Affaldssortering

På Bø Camping sorteres affald: glas/metal, lysstofrør, engangsgrill/brændbart affald, madaffald, restaffald, plast og pap og papir.

 

Tømmestation

Tømmestation bag sanitetsbygning 1 og 2. Derudover er der tømmerum ved sanitetsbygning 3.

 

Kro

Veslekroa er åben i hele sommersæsonen fra tidlig i juni til 15. august. Her serveres hamburger, bagte kartofler, fish & chips, kebab,beeftallerken, pizzameny og meget mere. Åbningstider juni – august: hver dag fra kl. 12-22.

Her er der servering af mad og skænkebevilling.

 

Wi-fi

Gratis wi-fi for gæster.

 


Åbningstider

2. januar30. april
mandagsøndag09:0016:00