Björkäng - Varberg
Björkäng förtält
Björkäng tält
Björkäng - Varberg

Camping Björkäng Varberg

Hos First Camp Björkäng – Varberg kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 4 servicehuse på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

På campingpladsen er der cirka 420 ståpladser til både campingvogn, autocamper og telt. Hunde er hjertelig velkommen. Her er både hundebruser og indhegnet løbegård og mulighed for dejlige gåture. Uanset hvordan I vælger at bo, så bor I på åbne arealer med nærhed til den lange sandstrand.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Björkäng – Varberg så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Campingtomt

På campingområdet er der forskellige ståpladser alt efter hvilken størrelse ekvipage du har, samt om du ønsker el og vand. 

Ståplads med el og V – maks. længde 7 og 9 meter 

Flotte ståpladser med opstilling på græs og både el og V på ståpladsen. Her bor du på campingpladsens øvre del og med nærhed til servicehusene midt på campingpladsen. Herfra tager det ikke mere end ca. 3 minutters gåtur ned til den skønne sandstrand. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker. 

Ståplads med el – maks. længde 7, 8 og 10 meter 

Rummelige ståpladser med el og opstilling på græs. Disse ståpladser ligger spredt over området og omfatter de fleste af campingpladsens ståpladser. Vælg om du vil bo i nærheden af stranden, med nærhed til servicehus eller lidt mere afsides når du vælger din specifikke plads fra kortet ved bookingen. 


Telt

På vores campingplads i Björkäng er der teltpladser med og uden el, som kan bookes fra kortet. Vælg om du vil bo nær havet eller længere oppe på campingområdet. 


Sæsonplads 

Du ved vel, at vi har pladser til dig, som vil have din campingvogn stående hos os i hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer nemt helt selv, hvor længe du vil have at sæsonen skal vare. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen som sæsonbeboer, anmeld din interesse her