Trekantens Kajakskole

Havkajak på First Camp Ajstrup Strand

 

Igennem flere år har vi haft stor succes med at tilbyde Havkajak Begynder kurser fra vores dejlige campingplads. Vi bor helt ned til Århus Bugten med en af de skønneste strande, så denne aktivitet er derfor oplagt for os.

 

Sikkerheden ligger os meget på sinde,  bl.a. derfor starter mange begynder kurser i vores dejlige opvarmede indendørs svømmebad.  Her får du fredag aften en tryg og sikker vandtilvænning. Du lærer at komme sikkert ud af kajakken efter en kæntring, samt selv at komme op i kajakken igen, og også komme op ved hjælp af en makker. Vores erfaring siger os, at det er den bedste måde af få en god start på kurset, således at du kan få 2 gode dage lørdag og søndag på vandet efterfølgende. På kurset fokuseres der bl.a. på at få en sikker og skadesforebyggende rostil. Der undervises  efter den gængse IPP standard fra Dansk Kano og Kajakforbund. Efter  disse 3 dage kan du ro kystnært i havkajak. Overnatter du i forbindelse med et havkajakkursus er der rabat at hente. Kursister fra lokal området er naturligvis også velkommen på kurserne.

 

Vil du vide mere om hvordan du kommer i gang med at ro havkajak, kan du klikke ind på www.trekantenskajakskole.dk eller maile til Havkajakinstruktør Bent K. Thomsen på bent@trekantenskajakskole.dk – 22 39 95 65. Er I en gruppe på min. 6 deltagere, kan I også få et privat kursus på First Camp Ajstrup Strand. Du kan også se mere på FB – Trekantens Kajakskole.

 

Vi holder kursus foreløbig følgende datoer i 2024 – book allerede nu direkte hos Trekantens Kajakskole.

http://www.trekantenskajakskole.dk/kursus/havkajakkursus-havkajak-begynder-lang-weekend/

 

Fredag 3. maj – søndag 5. maj, 2024

Fredag 14. juni – søndag 16. juni, 2024

Fredag 2. august – søndag 4. august, 2024

Torsdag 29. august – søndag 1. september, 2024