Åhus Kristianstad

Camping Åhus - Kristianstad

Hos First Camp Åhus – Kristianstad kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 4 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Åhus – Kristianstad så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Ståplads med el – maks. 6, 7, 8 eller 9 meter

Vores ståpladser med el findes i flere størrelser med opstilling på græs, og de ligger spredt over campingområdet. Fra samtlige ståpladser er der altid nærhed til et servicehus og campingpladsens reception, som er beliggende i midten af området. Vælg din plads fra kortet når du booker og vælg selv hvad du vil have nærhed til.

Ståplads med el og VA – maks. 7 eller 9 meter

Vores ståpladser med el og vand findes i to forskellige størrelser med opstilling på græs, og de ligger spredt over campingområdet. Fra samtlige ståpladser er der altid nærhed til et servicehus og campingpladsens reception, som er beliggende i midten af området. Vælg din plads fra kortet når du booker og vælg selv hvad du vil have nærhed til.

Autocamper

Camperer du med autocamper er du velkommen til at vælge mellem vores autocamperpladser midt på campingpladsen, hvor du står på en hærdet flade eller vores ståpladser på græsunderlag, som ligger på tre forskellige områder.

Autocamperplads med el – maks. 9 eller 11 meter

Her står du på en asfalteret flade med en hyggelig udeplads ved siden af, som er beliggende på halvt hærdet flade og halvt græs. Her bliver autocamperpladserne ekstra hyggelige med den dejlige thujahæk, som markerer pladserne. Autocamperpladserne ligger i midten af campingpladsen og er nær ved blandt andet reception, butik og servicehus. På autocamperområdet er der også en tømningsstation. Vælg netop din specifikke plads fra kortet når du booker.


Telt

På campingpladsen er der teltpladser uden el med plads til en bil eller motorcykel. Her har du adgang til et servicehus.