alt
Bistro Sibbarp - Malmö
Sjöstugan - Älmhult

Bæredygtighed hos First Camp – affald

Bæredygtig affaldshåndtering ♻️

Hos First Camp arbejder vi for at reducere vores affald for at beskytte miljøet og værne om naturens ressourcer. Ved at producere mindre affald kan vi mindske vores påvirkning og samtidig bidrage til at bevare jordens ressourcer. Det kan også føre til besparelser, da mindre affald ofte betyder lavere omkostninger til affaldshåndtering. Vi ønsker, at det skal være nemt at gøre det rigtige på vores destinationer, og vi arbejder aktivt på at engagere vores gæster i affaldssortering med skilte og tydelig information.

Sådan arbejder vi med at minimere mængden af affald

Registrering af affaldsmængder

Vi indsamler centralt og følger én gang om året op på mængden af affald pr. destination, hvor der findes pålidelige data. Det gør vi for at kunne følge udviklingen og få vigtig indsigt i, hvordan og hvor vi eventuelt skal forbedre os.

Affaldssortering på destinationerne

Vi källsorterar avfall som uppstår på våra destinationer och erbjuder även våra gäster möjlighet att göra detsamma. Det bidrar till minskad miljöpåverkan och främjar åVi sorterer det affald, der opstår på vores destinationer, og giver også vores gæster mulighed for at gøre det samme. Det bidrager til mindre miljøpåvirkning og fremmer genanvendelse. Når gæsterne deltager i sorteringen, øges bevidstheden om affaldshåndtering – det skal være nemt at gøre det rigtige!tervinning. Genom att låta gästerna delta i källsorteringen ökar vi även medvetenheten kring avfallshantering. Det ska vara lätt att göra rätt!

Papirkurve på badeværelser

Alle badeværelser, toiletter og servicebygninger er udstyret med papirkurve. Det giver et praktisk sted til affald som toiletpapir og hygiejneprodukter, hvilket bidrager til et renere og mere behageligt miljø for vores gæster – og gør rengøringen lettere.

Dispensere til hygiejneartikler

Vi bruger ikke engangsemballage til hygiejneprodukter som shampoo, balsam eller sæbe. I stedet anvender vi dispensere i hytter, personalefaciliteter og servicebygninger.

Bæredygtig servering uden engangsartikler

På vores destinationer anvender vi som udgangspunkt hverken portionspakker til fødevarer eller engangsservice. I vores bistroer serveres f.eks. smør, marmelade og yoghurt i genanvendelige beholdere som glas, skåle eller kander – portionspakker bruges kun til takeaway. Vi undgår også engangskopper, -glas, -tallerkener og -bestik, og foretrækker flergangsprodukter. Sugerør og skeer i biologisk nedbrydeligt materiale som papir eller træ anvendes kun i begrænset omfang, når det er nødvendigt.

Kanot Sjöstugan - Älmhult

Dyk ned i vores bæredygtighedsrapport

First Camp er en del af koncernen First Camp Group. I vores bæredygtighedsrapport kan du læse mere om vores fælles mål, initiativer og resultater.