Gå til indhold

Hurra, ansøgningen til vores sommerjobs er åben!

Nu kan du søge Danmarks hyggeligste sommerjob! Skynd dig at ansøge inden det er for sent. Ansøgningen lukker den 20. Februar.

Job hos os

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 55 destinationer. Vi er nået hertil ved at sætte gæsternes oplevelser højest. Vi arbejder med service, og det er vores privilegium at være med til at skabe vores gæsters ferieminder.

Moments of happiness for the many people er det vi arbejder på hver dag, og vi vil gerne have, at vores gæster er fornøjede, og det vil vi også gerne have, at vores medarbejdere er. For at dette skal blive en realitet, skal alle dem, som arbejder på First Camp, være uprætentiøse og positive. Gæsternes oplevelser kommer altid først, for de har valgt at tilbringe deres dyrebare feriedage hos lige netop os.

Vi arbejder dagligt i First Camp-familien med vores værdier: We Care, We Have Fun, We Simplify og We Deliver Results. Vi kan lide vores gæster og hinanden som kolleger, og miljøet omkring os. Vi har det sjovt med hinanden og er gæstfrie, vi hygger os for camping er jo hyggeligt(!). Vi hjælper hinanden som kolleger, og forsøger i alt hvad vi foretager os at gøre det nemmere for vores gæster, store og små, nye campinggæster og rutinerede campingentusiaster. Og vi leverer resultater, hvis gæsterne ikke er tilfredse er vi ikke tilfredse, og vi giver den altid lige en tand til for at komme fremad.

Vi har løbende brug for flere medarbejder, alt fra energiske unge til friske pensionister. Mange unge mennesker får deres første rigtige arbejde hos os, og det er et ansvar, som vi sætter pris på. Vi er en seriøs arbejdsgiver med styr på lønaftaler og arbejdsmiljøspørgsmål. 

Lær os at kende hos First Camp ved at se videoen nedenunder 🙂

 

Job i Danmark

Job i Sverige

Spørgsmål og svar

Vi har ungefär 250 anställda året runt och under sommaren utökar vi med ca 1000 glada medarbetare.

Självklart kommer du att utbildas innan din första arbetsdag. Innehållet i arbetsplatsutbildningen och introduktionen varierar beroende på vilken avdelning du ska arbeta på.

First Camp har en policy som talar om hur vi ska vara klädda när vi är i tjänst och möter våra gäster. Vid anställningens start får du dina kläder (skor ingår ej).

Lön och villkor hanteras enligt kollektivavtal (vilket avtal som gäller beror på vilken typ av tjänst du har).

Våra anläggningar har olika långa säsonger. De allra flesta säsongsanställningar varar från mitten av juni till mitten av augusti. Men vi har givetvis även andra anställningsperioder då en del av våra anläggningar samt staben på huvudkontoret har öppet året om.
Under högsäsong har vi våra anläggningar öppna från tidig morgon till sen kväll – alla dagar i veckan. Dina arbetstider kan variera beroende på vilken avdelning du jobbar på.

För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar. Vi har ingen övre åldersgräns.

Hos oss kan du jobba inom många olika avdelningar. På vårt huvudkontor i Göteborg arbetar vår stab med ekonomi, personal, marknadsföring m m. Ute på våra anläggningar har vi servicechefer, aktivitetsledare, receptionspersonal, butiksmedarbetare, städ-/stugcheckspersonal, vaktmästare, m.fl.

First Camp Club

First Camp Club Hvis du holder af camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro På udvalgte First Camp destinationer serverer vi veltillavet mad, alt fra...

Læs mere

Underholdning og aktiviteter

Rekordmange aktiviteter venter til sommer! Næsten 10.000 aktiviteter og tusindvis af timer med...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Børneklub

Gratis børneklub - Gå på eventyr med lykkedyret Yessi Det er kun hos First Camp, du kan møde...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Klassificering på First Camp

Guide til din nye favoritdestination Hvad betyder symbolerne egentlig? Vores destinationer...

Læs mere

Lågpriskalendern

.

Læs mere

Henter kortet...

Henter