alt
alt
alt
alt
Oplev Sunne Sommerland

Overnatning i Värmland + 20% på indgang til Sunne Sommerland 🎉

Drømmer du om virkelig sjove badoplevelser denne sommer? Lad drømmen gå i opfyldelse og oplev det populære Sunne Sommerland. Nu kan du booke en unik sommerlandspakke, hvor du får 20% på 1 eller 2 dages indgang til sommerlandet, når du booker overnatning på vores udvalgte destinationer i Värmland. En familie på fire personer sparer op til 287 DKK, hurra! 😃

Book din sommerlandspakke i dag 🙌

✔ 1 eller 2 dages adgang til Sunne Sommerland med 20% rabat
✔ Overnatning på udvalgte destinationer i Värmland
✔ Vælg mellem udvalgte campingpladser og hytter
✔ Kan bookes fra den 22. juni til den 11. august 2024
✔ Tilføj antal personer i indkøbskurven

Fr. 1 150 DKK

for 2 voksne og 2 børn

Sunne - Fryksdalen

 • Inkl. overnatning + 1 eller 2 dages indgang
 • Udvalgte hytter og campingpladser
 • Restaurant og aktiviteter på området
 • Bo nabo til Sunne Sommerland

Fr. 1 329 DKK

for 2 voksne og 2 børn

Skutberget - Karlstad

 • Inkl. overnatning + 1 eller 2 dages indgang
 • Udvalgte hytter og campingpladser
 • Aktivitetsprogram om sommeren
 • Ca. 50 minutter til Sunne Sommerland

Fr. 1 269 DKK

for 2 voksne og 2 børn

Mörudden - Karlstad

 • Inkl. overnatning + 1 eller 2 dages indgang
 • Udvalgte hytter og campingpladser
 • Hyggelig overnatning ved Vänerns Strand
 • Ca. 1 time til Sunne Sommerland

Mere om Sunne Sommerland

Sunne Sommerland er et sikkert valg, når det kommer til sjov og plaskende familieeventyr. Med vores unikke Sunne Sommerlandspakke kan du også nyde alle de sjove aktiviteter til ekstra gode priser. Tag venner og familie med på en super sjov oplevelse, her er attraktioner både for eventyrlystne og lidt mere forsigtige. Prøv Lazy River, Mammut eller hvorfor ikke Long Wave for dig, der vil have en rigtig mavekildrende oplevelse.

Du kan også kombinere aktiviteterne med tid i poolen, da der er pools til både store og små. Der er masser af solstole på området til en stund i solen eller til dig, der vil slappe af mellem aktiviteterne. Du kan også leje en pavillon, perfekt til hele familien, der gerne vil have alt samlet et sted hele dagen! Hvis vejret ikke er det bedste, er der saunaer og varme kilder at varme sig i. For dem, der vil bade og lege i søen Fryken, er der også en badestrand med badebro og en eventyrlig wipe-out-bane. Udover badaktiviteterne på området er der også mulighed for at købe enklere mad og drikkevarer. Ja, på Sunne Sommerland venter der virkelig sjove eventyr, så udnyt chancen for at sikre dig din sommerlandspakke i dag! Du vælger selv, om du vil booke pakken med 1 eller 2 dages indgang til Sunne Sommerland.

Nogle af attraktionerne ☀️

Lazy River

Glid langsomt gennem floden, der snor sig gennem Sunne Vandland. Passer til dig, der ikke kan lide det for hurtigt i svingene, eller hvis du bare vil slappe af i et stykke tid.

Mammut

I mammuten sidder I op til 4 personer i en gummibåd. Størstedelen af strækningen kører I i fuldstændigt mørke uden orientering! Meget vanedannende!

Lang Bølge

Den lange bølge er en af de mere spændende vandattraktioner i Sunne Sommerland og er perfekt til dig, der kan lide fart og spænding.

Wipeout

En oppustelig forhindringsbane med snedige passager og høje forhindringer, der flyder ude i Fryken. Wipe-Out er en krævende forhindringsbane, hvor et lille fejltrin får dig til at ende i vandet.<br>

Frit fald

Vores stejleste og hurtigste vandrutsjebane. Mærk suset, når du falder frit med 67 km/t.<br>

Pools for store og små

Efter at have prøvet alle vandattraktioner er det dejligt bare at svømme rundt og plaske i en af vores dejlige pools. Her er også et eventyrbassin til de allermindste.<br>

*I pakken inkluderes overnatning på udvalgte hytter og campingpladser på nogle af vores destinationer i Värmland samt indgang til Sunne Sommerland. Du vælger selv, om du vil booke 1 eller 2 dages indgang i pakken. Startpriserne, der vises, er for overnatning på campingpladsen i to dage samt 1 dags indgang til Sunne Sommerland for en person. Tilføj det nøjagtige antal personer i onlinebookingen, så tilføjes sommerlandbilletterne automatisk med 20% rabat. Børn under 1 meter kommer gratis ind. Kan ikke kombineres med andre tilbud.