Pointbetingelser og FAQ

Som medlem i First Camp Club samler du point gennem dine bookinger, som du senere kan anvende til at betale kommende bestillinger med. Perfekt til dig som gerne vil opdage mere af det herlige campingliv og booke et nyt eventyr til en bedre pris, hurra! Nedenfor kan du læse mere om vores pointbetingelser, og hvordan du nemt kan registrere dine point bagefter. Længst nede på siden finder du også spørgsmål og svar, som handler om First Camp Club.

Pointbetingelser

 • Pointene gælder i tre år. Fx de point, som du optjener i løbet af 2022, gemmes til og med årsskiftet 31. december 2024.
 • Du samler point på alle svenske og danske destinationer, pointene udregnes på samme måde uanset den lokale valuta SEK/DKK/NOK du betaler i
 • Du samler point på al overnatning til almindelig pris, både hytter, campingbookinger, hoteller og glamping
 • Du kan betale nye bookinger med dine indsamlede point. Gælder på alle svenske, danske og norske destinationer
 • Automatisk opgradering til niveauet First Camp Gold hvert år du samlet 500 point sammen i løbet af et år fra januar til december. Du forbliver First Camp Gold-medlem til og med pågældende års udgang. Hvis du f.eks. har samlet 500 point i juli 2022, forbliver du guldmedlem til og med årsskiftet 31. december 2023.
 • Kun bookinger direkte hos First Camp er pointgivende.
 • Pointene tildeles efter at du har tjekket ud fra dit ophold
 • Point tildeles ikke på priser med rabat, eksempelvis måneds- og sæsonpriser eller firmabookinger. I tilfælde af ombooking og/eller afbooking føres der kun gyldige point tilbage til din First Camp Club konto (udløbede point kan ikke genbruges) og de beholder deres oprindelige udløbsdato. Gælder kun bookinger med Flex.
 • Point tildeles ikke på rabattilbud/kampagner eller rabatkoder
 • Der gives ikke point for reservationer, hvor udtjekning fandt sted før aktivt medlemskab (registreret og bekræftet) i First Camp Club
 • Bookinger (logi) som betales med point eller delbetales med point, er ikke pointgivende


Som medlem af First Camp Club godkender du, at vi sender unikke materialer med tilbud og rabatter til dig. Her finder du vores brugerbetingelsermedlemsbetingelser samt privatlivspolitik, hvor vi beskriver, hvordan vi indsamler dine oplysninger samt hvordan disse håndteres for at du skal få en så god oplevelse som muligt.

Registrer bonuspoints efterfølgende

Fik du ingen bonuspoints efter dit seneste campingophold? Vi hjælper dig gerne med at efterregistrere bonuspoint for ophold op til seks måneder tilbage i tiden – du skal have været medlem i denne periode.

Support og klubspørgsmål

Har du spørgsmål angående dit medlemskab og First Camp Club? Så kontakt os gerne på First Camp. Send en mail til vores supportmail firstclub@firstcamp.se så hjælper vi dig.

Spørgsmål og svar