App Kampanj
alt
alt
alt

First Camp App – Hvor du vil, når du vil

Har du ikke downloadet vores App, så er godt at gøre det nu, for den kommer nemlig med en hel række fordele! Med Appen kan du nemt finde alle vores destinationer, hvor du vil, og når du vil. Det er nemt og enkelt, det lover vi!

Enkelt at rejse med appen

I appen finder du ikke bare alle destinationer samlet på et sted, du finder også information om nyheder, campingkort, besøgsmål og andet småt og godt til  at kunne planlægge din campingferie. Alt er samlet smidigt i din mobil!

I appen finder du også vores medlemsklub, hvor du håndterer din profil, samler point på dine bookinger og ser din aktuelle pointsaldo. Du kan også bruge dine point til at booke nye rejser direkte i appen.

I appen finder du:

  • Book-knappen - til direkte booking af jeres næste campingeventyr
  • First Camp Club - vores gratis medlemsklub
  • Tips og tricks - godt at vide inden campingferien starter

Download First Camp-appen i App Store eller Google Play. Appen kan downloades i flere lande, men findes kun på svensk og dansk.

Spørgsmål & Svar

Skal jeg være klubmedlem for at bruge App'en?

Nej, du behøver ikke være medlem for at anvende App'en. Du kan uden problemer foretage bookinger og læse vores bedste tips og tricks uden at være medlem. Vi anbefaler dog at at du melder dig ind i First Camp Club, for at få det maksimale ud af App'en.

Hvad koster App'en?

App'en er gratis at downloade.

Jeg har spørgsmål vedr. First Camp Club, hvor henvender jeg mig?

Du kan læse mere om First Camp Club her eller kontakte visit@firstcamp.dk.