Familie

Vilde med vikinger
Ikke langt fra campingpladsen, lidt vest for Slagelse, finder I Vikingeborgen Trelleborg, som er et af Danmarks vigstige monumenter fra vikingetiden. Det er selveste Harald Blåtands ringborg fra slutningen af 900-tallet. I Roskilde ligger der fem originale vikingeskibe. I kan også sejle i et vikingeskib på Roskilde Fjord fra maj til september. I kan klæde jer som vikinger og svinge tunge sværd. Se hvordan man bygger et vikingeskib eller selv prøve forskellige former for håndværk fra den tid.

 

Sjov og golf
Er I til forlystelser af den mere nymodens slags ligger Sommerland Sjælland ca. en halv times kørsel fra campingpladsen. Her er masser af aktiviteter for hele familien og Sjællands største vandland. I kan købe billetter i Informationen, så sparer I tid i køen! BonBon-land er også en mulighed for dem, der ønsker familievenlige seværdigheder på Midtsjælland. Det perfekte sted til årets sjoveste feriedag, hvis I spørger børnene. Her er over 60 forlystelser for store og små. Der er fuld fart på Vildsvinet, men mindre kan også gøre det: Der er masser af hyggelige attraktioner for de helt små børn. Vil I spille golf er Midsjællands Golklub et besøg værd – banen er altid i god stand med et mix af svære og lette huller. Der er vand i spil på 14 af de 18 huller og kort afstand mellem green og teested. Når I overnatter på Tempelkrogens Familiecamping, får I 20% rabat på brug af golfklubbens faciliteter, der også omfatter fitnesscenter.

 

Zoologisk have
I ZOOPARK kan du møde den sjældne hvide tiger Elvis, sjove aber, kæmpe kvælerslanger og mange andre sjove og farlige dyr. Den moderne zoo prioriterer dyrenes velfærd højest. Dyrene har store naturlige anlæg hvor de lever så naturligt som muligt og dagligt bliver aktiveret. Tag madkurv med og nyd en picnic i haven ved søens bred.