Skovlund – Lillebælt

Kystvejen 1, Båring Vig, 5466 Asperup / Middelfart

First Camp Skovlund – Lillebælt

Med stort vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, kiosk, café og måske Fyns flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg for en camping eller hytteferie på Fyn for hele familien.

 

Vores vandlandet er indrettet med flere bassiner, vandrutsjebaner til både små og store, bobleområde og vandfald. Skovlunds badeland gør bare sommeren endnu bedre!

 

Vores ønske er et skabe en oase, der kan danne de skønneste rammer for din ferie – hvad enten du skal holde den med dine børn, din kæreste eller dine kammerater. Hos os finder du alle de moderne bekvemmeligheder, der hører sig en campingplads til, men også en række andre tilbud, der kan være med til at gøre jeres sommerferie til en mindeværdig oplevelse. Læs mere om hvad pladsen tilbyder under fanebladet “Aktiviteter“.

 

Pssst.. Vidste du godt, at fri adgang til badeland altid med prisen, når du er gæst hos First Camp Skovlund?

 

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav. Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garantere ledig kapacitet ? Vis pris og book online her!


Vi tilbyder

Husdyr tilladt
Morgenmadspose

Aktiviteter

Børneklub
Børnepool
Cykelveje
Fodboldbane
Hoppepude
Legeplads
Swimmingpool
Træningsprogram
Underholdning

Praktisk info

Med en god beliggenhed på Fyn – nær Middelfart – kan First Camp Skovlund tilbyde en fantastisk havudsigt og gode ferieoplevelser med mulighed for både camping og hytte. Vi kalder det “Fyns hyggehjørne”. Vores erfaring viser, at mange familier bruger os som “base” for både korte og lange ferierejser netop til:

– Der er kun 5 minutter til motorvej E20
– Moderne camping med lækre faciliteter
– Alle de største attraktioner på Fyn kan nås på under en time
– Legoland – Givskud – Jelling og Ribe er ofte på programmet
– Når man besøger København, bliver der ofte brugt tog, fordi der er gratis parkering i både Middelfart og Nyborg
– Smukke omgivelser


Åbningstider

22. oktober31. december
Lukket