Nyd en pragtfuld ferie med familien i vores Glamping-område

Masser af frihed uden stress og jag. Glamping-området er et område på campingpladsen specielt dedikeret til alle outdoor-typer.  Og til alle som værdsætter fremragende håndværk, selv om det er enkelt.

 

Vores glamping telte er, som udgangspunkt, åben for udlejning fra starten af maj til midten af september. Vi tager forbehold for ændringer af denne periode alt efter vind og vejr. Vores glamping område byder på 4 store Isabella villa-telte. Teltene har to soverum, et opholdsrum og en veranda. Teltene er selvfølgelig udstyret med det I skal bruge til jeres telt ferie. Dette er blandt andet rigtige senge, borde og stole og service. For selvom det er primitiv ferieform, må det jo gerne være kvalitet og lækkert. Teltenes veranda er ideel til at nyde morgenmaden, frokosten eller de lune sommeraftner med udsigt over Båring Vig.

 

Pool/Badeland
Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.