Skovlund – Lillebælt

Kystvejen 1, Båring Vig, 5466 Asperup / Middelfart

First Camp Skovlund – Lillebælt

Med stort vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, kiosk, Bistro Corner og Fyns måske flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg for en camping eller hytteferie på Fyn for hele familien.

 

Vandlandet er indrettet med flere bassiner, vandrutsjebaner til både små og store, bobleområde og surfhill. Skovlunds badeland gør bare sommeren endnu bedre!

 

Vores ønske er at skabe en oase, der kan danne de skønneste rammer for din ferie – hvad enten du skal holde den med dine børn, din kæreste eller dine kammerater. Hos os finder du alle de moderne bekvemmeligheder, der hører sig en campingplads til, men også en række andre tilbud, der kan være med til at gøre jeres sommerferie til en mindeværdig oplevelse. Læs mere om hvad pladsen tilbyder under fanebladet “Aktiviteter“.

 

Pssst.. Vidste du godt, at fri adgang til badeland altid med prisen, når du er gæst hos First Camp Skovlund?

 

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav. Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garantere ledig kapacitet. Vis pris og book online her!


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Husdyr tilladt
Morgenmadspose

Aktiviteter

Børneklub
Børnepool
Cykelveje
Fodboldbane
Hoppepude
Legeplads
Swimmingpool
Træningsprogram
Underholdning

Praktisk info

Med en god beliggenhed på Fyn – nær Middelfart – kan First Camp Skovlund tilbyde en god base for både korte og lange ferie rejser. Uanset om I kommer med egen vogn, telt eller lejer en hytte hos os. Motorvejen E20 ligger kun 5 minutters kørsel fra pladsen og I er derfor hurtigt på vej til dagens oplevelser eller næste eventyr.

Åbningstider
Destinationen er åben fra tidligt forår til efterår. Men du kan selvfølgelig booke online hele året rundt!

 

Storkøkken og andre køkkener
I vores servicebygning er der selvfølgelig køkkener til fri afbenyttelse. Store lyse køkkener hvor du finder ovne, komfur, håndvaske. Der er mulighed for at nyde maden ved et af bordene i køkkenet eller i solen på tereassen. For dem, der camperer i telt, er der mulighed for at få opbevaret eller byttet køleelementer. Du har også mulighed for at benytte vores fælles grill på grill området.

 

Toilet- & badeforhold
Vores bade- og toiletbygninger er store og flotte. Der er flere familiebaderum, hvor der er ekstra god plads, når familien skal være klar til tur. Til børnefamilierne er der naturligvis puslerum samt en dedikeret børneafdeling. Med en høj rengøring standard er det altid en fornøjelse at komme i bygningerne.

 

Vaskerum
Vi har vaskemaskine og tørretumbler du kan benytte dig af. Kode til maskinerne fås i receptionen ved betaling. Vask: 30 kr. – Tørring: 30 kr. Vaskeriet findes i servicebygning 2.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0020:00