camping Malmö - Sibbarp
Tält Malmö - Sibbarp
Trampbil med Yessi Sibbarp - Malmö
Camping Malmö - Sibbarp

Camping

Hos First Camp Sibbarp – Malmö kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 3 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Sibbarp – Malmö så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Det er frihed at kunne tage sit eget hus med lige derhen, hvor man har lyst til. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være godt at booke din plads i god tid online for at få netop den du ønsker. Er du i tvivl om hvornår du kan tjekke ind på din ståplads, eller hvad der gælder, hvis du har din hund med på ferie? 

Ståplads med el – maks. 6, 8, 10 eller 12 meter

Dejlige ståpladser med opstilling på græs og el til ståpladsen. Vælg din plads fra kortet når du booker online for at få det sted du ønsker under dit ophold. Størstedelen af pladserne har udsigt over Øresundsbroen.

Ståplads uden el - maks. 8 meter

Dejlige ståpladser med opstilling på græs. Disse ståpladser ligger på campingpladsens øvre del med nærhed til både legeplads, servicehus samt butik og bistro. Vælg din plads fra kortet når du booker online.

Autocamper

Autocamperplads med el - maks. 6 eller 10 meter

På First Camp Sibbarp-Malmö er der 41 lettilgængelige autocamperpladser. Disse ligger ved campingpladsens hovedgade med egen latrinplads. Samtlige pladser er asfaltpladser udstyret med el.


Telt

At campere med telt er både enkelt og sjovt! På First Camp Sibbarp-Malmö er du varmt velkommen til at opstille teltet på vores campingpladser med smuk udsigt over Øresundsbroen.