Yessi kramar träd
alt
alt
Yessi musikvideo

Campingsjov med Yessi

39 eventyr, 6 dage om ugen på 39 destinationer

Til sommer venter der flere børneklubaktiviteter end nogensinde tidligere! På 39 af vores destinationer i Sverige og Danmark indbydes der mellem uge 27-32 til en aktivitetsbonanza uden lige. I Yessis børneklub samles små og store campister ikke mindre end 39 gange om ugen for at tage på sjove eventyr sammen! Til aktivitetsprogrammet.

I mere end halvdelen af aktiviteterne som tilbydes er bevægelse i fokus for børnene som deltager, og desuden har vi naturligvis et stort fokus på miljø. Yessi, som den naturven hun er, har skabt eventyr i form af Energidetektiverne hvor børnene lærer mere om bæredygtighed og miljø på en sjov og spændende måde! Mindre søskende are not allowed! Læs mere om alle aktiviteter her ??

Se filmen hvor Yessi besøger sine venner Hugo og Rita i Jesperhus Feriepark!

Om aktiviteterne

Meet & Greet med Yessi – Nu har du chancen for at få lidt Yessikærlighed! Kom og kram, giv en high-five eller bare mærk Yessis bløde pels. Selvfølgelig spiller vi Yessis egen sang Campa med oss, danser Yessi-dansen og spreder #campinglykke med fotomulighed for de der uovervindelige feriebilleder!

Danseshow med Yessis Crew – Egern-koreografien er som den skal være i dette børneshow, som byder op til dans! Vores artister, eller Yessis Crew som de plejer at blive kaldt, fortæller om eventyrerne de har oplevet med Yessi, og alt det skøre de er stødt på. Kom og dans og hav det sjovt med os!

Ballonfigurer – Alle bliver glade for en ballon! Derfor har Yessi bestemt, at campingpladsen skal fyldes med balloner. Men ikke hvilke som helst balloner – ballonfigurer. Hvor glad bliver man ikke for en smuk blomst, en lille hund eller hvorfor ikke et Yessi-hjerte? Kom og få 100 % ballonglæde!

Yessis Skattejagt – Yessi er jo som I ved et egern, og egern er rigtig gode til at gemme ting. Børn er derimod superledere, og derfor har Yessi lavet en spændende skattejagt for alle børn, som de kan begive sig ud på. Vi går på jagt og leder efter ledetråde, som hun har gemt i naturen. Hver ledetråd indeholder en snedig og sjov udfordring, som børnene skal løse sammen for at kunne gå videre til den næste ledetråd. En sjov aktivitet med meget spænding og engagement.

Music Quiz 12+ – SE HER ALLE OVER 12 ÅR! Det her er stedet for dig. Ingen små søskende, børneskrig eller legoklodser at træde på. Vi lytter ganske enkelt til god musik, opdeler os i to grupper og laver hver en sjov music-quiz med vores favoritsange, som vi udfordrer hinanden med. Fredeligt og skønt, god musik og rigtigt sjovt!

Puslehygge – Vi maler, leger med perler, pusler og viser vores bedste kunstnerkundskaber. Hver uge er Yessi desuden kommet på et sjovt tema, som vi går ud fra!

Yessis venneklub! – Ved I hvad? Yessi er magisk. Hjertet i hendes pande er ikke bare fint, det spreder også kærlighed og varme til alle som behøver det. Nogle gange føler man sig måske ked af det, man fik måske ikke være med til at lege, eller måske føler man sig bange og ensom af en eller anden grund. I Yessis venneklub kan ALLE være med! I Yessis verden er ALLE mennesker og egern lige meget værd – præcis som det skal være. Så undrer du dig over hvad vi laver i klubben? Åh, det er naturligvis hemmeligt.

First Camp-løbet – Stockholm Marathon, Göteborgsvarvet og alle andre løb må af banen, for her kommer First Camp-løbet! En bane for voksne (ca. 2 km) og en for børnene (ca. 1 km) til at løbe i vores smukke natur. Vi varmer ordentligt op inden med både dans og stretchning og derefter er det bare at komme afsted! Man får selvfølgelig en sej medalje af Yessi, når man er i mål!

Egern-karneval! – Du vidste det måske ikke, men det er en flere hundrede år gammel tradition, som samler alle egern i træerne en gang om ugen til et rigtigt egern-karneval! De danser fra træ til træ, pynter sig med sjove hatte de har lavet af agern og vinker til alle elge, rådyr og de andre dyr nede på jorden. I vores egern-karneval bliver vi på jorden, men vi skaber den samme magiske stemning som vi spreder med vores egern-karnevalstog, som ledes af Yessi gennem campingpladsen!

Yessi fylder år! – Hurra, hurra, hurra, hurra!!! I ved vel at egern fylder år hver uge? Sådan har det altid været. Og Yessi ELSKER at fylde år. Det bliver en fest med alt hvad der hører til og selvfølgelig masser af overraskelser! Om du er inviteret? ALLE er inviteret til Yessis fest.

Disco – Danse, pause! Eller snarere danse, danse! Kan du danse som Yessi og rokke med den lange, lodne hale? Måske er du skrap til at snurre eller shuffle eller danse en rigtig grim grimdans! Det bliver et herligt disco med sjove danselege og skønne moves hver lørdag for at komme rigtigt i weekendstemning.

Yessis Danseshow – Vi danser, ryster vores lodne hale og har det rigtigt sjovt i dette livlige danseshow, hvor alle kan være med og danse! Favoritter som Campa med os og First Camp-sangen er selvfølgelig blandet med børnenes aller bedste partysange. Så går vi i gang!

Showet om Yessi – Yessi bor her på campingpladsen med os, hun er vores aller bedste ven. Men hvordan skete det, at hun havnede her, og hvad er et lykkedyr egentlig? Kom og vær med når Yessi selv fortæller historien i et livligt show med sang og dans!