Aktivitet padel

Bliv padelproff i ferien

Har du fulgt med i padelmoden? Hvis ikke, har du chancen nu! Sammen med We Love Padel har vi padelbaner på flere destinationer.

Hvad er padel og hvordan spilles det?

Padel eller padeltennis, som det somme tider kaldes, kommer oprindeligt fra Latinamerika, hvor sporten i dag har millioner af udøvere. Og det har jo ikke undgået nogen, at padel selv i Sverige har været en stor succes. Padel kan sammenlignes med en variant af tennis og squash, og den udøves lidt som en blanding af disse to. Banens størrelse er ca. halvdelen af en tennisbane, og man spiller for det meste dobbelt, hvilket indebærer, at der er fire spillere på banen med to på hvert hold. Det bedste af det hele er, at både store og små, nybegyndere og proffer alle kan spille sammen og have det helt fint!

Ved hver bane kan du se regler og forklaringer, der hjælper dig med at komme i gang med spillet. Der er selvfølgelig også personale ved hånden, som du kan spørge, hvis der er noget du vil vide. Hvis du vil udvikle dine padelfærdigheder yderligere, er det muligt at ansætte en træner på stedet.

Bestil en padelbaneeller

  1. Surf ind på www.matchi.se
  2. Søg på destinationens navn
  3. Find en ledig tid, der passer dig, og bestil den

Tiderne til bestilling annonceres to uger i forvejen, book derfor gerne i god tid, idet tiderne plejer at forsvinde hurtigt. Bemærk, at banerne i Matchi først kan bestilles, når de er færdigbyggede, og åbningsdatoen er fastlagt.

Åbningstider

Samtlige baner er åbne 07:00-22:00 hver dag.
Hold udkik her og på vores sociale medier for åbningsdatoen!

Pris

Priserne varierer fra 340-440 kr per bane og time. Du kan også leje ketsjere og købe bolde på stedet.

Find Padel-makkere

Lyst til at spille, men ingen at spille med? Intet problem. Download appen Padel Mates fra AppStore eller Google Play og find andre spillelystne campister.

Find padelbaner her

Löttorp – Öland

First Camp Löttorp – Öland er en rigtig campingidyl på den nordlige del af Öland, som både passer til børnefamilien, autocamperparret og gruppen af kammerater.

Kolmården - norrköping restaurang

Kolmården – Norrköping

På jagt efter dit næste eventyr? Velkommen på vores campingplads i Kolmården! Her på First Camp Kolmården – Norrköping kommer der hvert år tusindvis små opdagelsesrejsende med deres familier. Campingpladsen ligger nær ved Nordens største dyrepark og Kolmårdens Tropicarium, som kun er fire km fra campingpladsen.

Hökensås - Tidaholm

Hökensås – Tidaholm

First Camp Hökensås – Tidaholm är drömmen för alla som tycker om natur, fiske och vandring.

Ånnaboda - Örebro vinter

Ånnaboda – Örebro

First Camp Ånnaboda – Örebro tilbyder vildmark og aktiviteter året rundt for hele familien med alt fra diskgolf og mountainbiking, svømning, fiskeri og lejrliv.

Arcus – Luleå

Velkommen til Norrbottens største by – Luleå og det nordligste af First Camps bestemmelsessteder.

umeå vinter

Nydala – Umeå

Leder du efter en naturskøn campingplads i Umeå? Velkommen til den smukke Norrlandskyst og First Camp Nydala – Umeå som holder åbent året rundt for dig! Her er der indkvartering for dig som søger en hytte eller ståplads til autocamper, campingvogn eller telt.

City – Stockholm

First Camp City – Stockholm er smukt beliggende midt i Flatens naturreservat i de sydøstlige dele af Sveriges hovedstad Stockholm. Her finder du en lille og personlig campingplads helt omgivet af naturens grønne planter og i bekvem afstand til bypulsen i det centrale Stockholm.