Aktivitet cykeluthyrning

För naturälskaren

Smukke vandrestier, magisk mos eller himmelsk badning. Hvad vil du opleve i naturen i dag? I nærheden findes perfekte omgivelser for herlige naturoplevelser, blandt løvtræer og vidtstrakte panoramaer. Her er nogle guldkorn til eventyr i det fri.

Op på cyklen

Der er rigtigt faciliteter her i området for dig, der elsker cykelferie. Der er rigtigt gode cykelstier rundt i området, og de starter lige ved campingpladsen. Du kan f.eks. køre på østkystruten / vestkystruten hele vejen til Skagen.

Prøv også den helt unikke tur over heden bag om Råbjerg Mile. Der kan du nyde stilheden, kigge på fugle og mærke, at du er til. Ingen biler kan komme denne vej, men de store skibe kan opleves på nær hold.

En dag på cyklen er en herlig oplevelse – også med børnene. Den frihed, man har til selv at bestemme tempoet, stoppe og holde hvil, snakke om det, man ser. Husk madpakken!

Læs mere omkring cykelruter

Tag cyklen med, eller lej en, hvis I får lyst til at opleve området på cykel!

Cykeluthyrning
1 dag90 kr
2 dage170 kr
3 dage240 kr
4 dage300 kr
1 uge375 kr
2 uger595 kr
3 uger795 kr

Ud på Grenen

På Danmarks nordligste punkt mødes de to have Skagerrak og Kattegat. Det er et stort hit blandt turister at prøve at stå ude i vandet med et ben i hvert sit hav.

For at komme derud kan man begive sig på en lidt sej gåtur på en halv times tid i det bløde sand. Eller man kan sætte sig tilrette i det traktordrevne tog, Sandormen, som fragter folk hele dagen frem og tilbage.

Grenen ved Skagen var i gamle dage frygtet af enhver søfarende, da en del skibe forliste deromkring. Faktisk var strandinger, sammen med fiskeriet, dengang den største indtægtskilde for beboerne i Skagen.

Læs mere omkring Grenen her:

www.naturturist.dk – Naturturist Nordjylland: Grenen

www.naturstyrelsen.dk – Skov og naturstyrelsen : Grenen

www.vejretiskagen.dk – se vejret på grenen lige nu!

www.sandormen.dk – Kør med Sandormen ud til Grenens spids og oplev den storslåede natur fra første parket.