Badeland på Hasmark

Velkommen til Hasmarks badeland, hvor der er masser af spændende aktiviteter for en hel dag med hele familien! Når du bor på campingpladsen, er adgang til både indendørs og udendørs pools inkluderet. Pools er opvarmede, og i badelandet hersker der en behagelig tropisk temperatur, perfekt til regnfulde campingdage eller når I vil lave noget sjovt sammen. Indendørs findes også en sauna og jacuzzi, hvor I kan slappe af og omfavne feriestemningen. Udforsk vores vandland, som har noget for alle aldre. Vovehalse kan prøve vores udvalg af fartfyldte rutsjebaner, mens de yngre vil elske de mere rolige attraktioner i vores børnevenlige pools. Besøg os på Hasmark – hvor hver dag er en bade fest!

 

Priser

Brug af badelandet er gratis for vores overnattende gæster. For eksterne gæster koster entrebillet 50 kr. per person. Børn under 3 år er gratis.

 

 

Åbningstider 2024*

Indendørs eventyrbad
23. maj – 20. juni: Alle dage 9-19
21. juni – 11. august: Alle dage 9-20
Badelandet er lukket i efteråret og vinteren.

 

Udendørs eventyrbad

21. juni – 11. august: Alle dage

Udendørsbassinet er lukket i efteråret og vinteren.

 

*Vi forbeholder os ret til at foretage eventuelle justeringer senere. Åbningstiderne kan ændres med kort varsel på grund af tekniske problemer eller dårligt vejr.