Velkommen til First Camp Råbjerg Mile Camping - Skagen Gå til indhold

Ferie på toppen - og sand mellem tæerne

Anlagt i cirkler til alles fordel

Naturoplevelser i særklasse

First Camp Råbjerg Mile – Skagen

Råbjerg Mile er en udpræget familieplads, med plads til alle. Campingpladsen er beliggende i toppen af Nordjylland, midt i Danmarks storslåede natur på Skagen odde og tæt ved Råbjerg Mile.

Naturen omkring campingpladsen indbyder til udflugter, og enestående naturoplevelser. Campingpladsen ligger 12 km syd for Skagen by, som byder på masser af kulturelle muligheder som f.eks. Skagen Museum, Anna og Michael Ancher ´s hus, den tilsandede Kirke, Grenen eller bare en gåtur på havnen. Campingpladsen ligger også centralt for gode cykelture i området til f.eks. Bunken Klitplantage, Ålbæk by, Farm Fun, Kandestederne , Ørnereservatet, Tversted eller Tversted søerne.

Se View 360 Virtual Tour

Camping tæt på Skagen – Ferie på toppen af Danmark

Pladserne er anlagt i cirkler med beplantning på 3 sider, som betyder at campingpladsen aldrig kommer til at virke stor, og er for langt de fleste pladsers vedkommende, anlagt så man har sin egen intime plads. Campingpladsen har både et indendørs badeland og en udendørs pool. Vi har også petanquebane, fodboldbane, tennisbane, minigolfbane, flere sjove legepladser og hoppepuder.

Pssst.. Vidste du godt, at fri adgang til badeland og pool altid med prisen, når du er gæst hos First Camp Råbjerg Mile? 🤩

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav. Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garantere ledig kapacitet 🌞 Vis pris og book online her!

Børneklub
barbell Træningsprogram
Aftenunderholdning
pool Swimmingpool
child Børnepool
Bistro/Restaurant
shop Butik/Kiosk
Frokostpose
Husdyrsvenligt
Legeplads
Nærmeste strand/bad: 2,5 km
location_city Nærmeste centrum: 8,0 km
Besøg lavpriskalenderen 🎉

Hvad med at bestille din næste rejse til den bedst mulige pris? Vælg hvor, hvornår og hvordan du vil rejse og lad lavpriskalenderen klare resten af ​​arbejdet. Her får du forslag til den bedste pris ud fra dine ønsker, hurra!

Info

Åbningstider: 14. august – 25. september
Campingpladsen har åben hele året.

Reception & butik
Åbent alle dage: 9:00 – 18:00

Bistro
Lukket for sæsonen

Badeland indendørs
Åbent alle dage: 9:00 – 19:00

Badeland udendørs
Lukket for sæsonen

14 august til 25 september
Hver dag 09:00 - 18:00
26 september til 23 oktober
Hver dag 08:00 - 17:00
Hver dag Ubemandet
Praktisk info

Oplev vores hytter!

Læs mere

Pjask i badeland!

Læs mere

Bliv medlem - få mere!

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter