Hasmark Strand - en af Fyns bedste og mest populære badestrande Gå til indhold

Stranden

Campingplads med strand i topklasse

Kun få meter fra campingpladsen ligger Hasmark Strand

Hasmark strand er en af Fyns bedste og mest populære badestrande. Den strækker sig flere kilometer fra Enebærodde i øst til Jørgensø Strand mod vest.

Hasmark Strand er, med sit lave vand, en lækker børnevenlig strand med masser af dejlig sand til at bygge flotte sandslotte i og slippe fantasien og kreativiteten løs.

De små stenrev langs stranden giver god anledning til en snorkeltur, da det gerne vrimler med liv omkring stenene. Alt fra krabber, tangnåle og rejer kan gemme sig i revene.

SUP-boards + obligatoriske redningsveste kan lejes i receptionen. Henvend dig gerne, hvis du er interesseret i at høre nærmere. Du kan også medbringe dit eget SUP-board og tage en tur langs kysten. Det lave vand ved Hasmark Strand gør, at både nybegyndere og erfarne SUP-boardere kan få en fed oplevelse.

Derudover er der en lækker strandoase lige ved siden af campingpladsen med gode muligheder for picnic med udsigt over vandet. Ligeledes er der omklædningsrum, til når man skal ud og bade i det danske hav. Der er gode legepladser til børnene, og så er der plantet smukke planter, så man føler, man er under Sydens sol. Strandoasen blev indviet i oktober 2014 med vikinge-badning, og ligger kun et stenkast fra vandkanten.

Et langt dige følger stranden og er en oplagt mulighed for en gåtur – også med barnevognen.

De smukke omgivelser lægger anlæg for gode oplevelser i naturen i forbindelse med jeres campingferie.

Henter kortet...

Henter