Campingpladser i Danmark

Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne ligger på Fyn, og vi har en stor campingplads i Sønderjylland på øen Rømø i Vadehavet. Derudover finder du også en af vores pladser ved den dansk/tyske grænse lige ud til Flensborg Fjord. Vi har familiecampingpladser med indendørs pool og udendørs pool, legepladser, minigolfbaner og meget andet sjovt. Alle campingpladser har fine hytter og campingsteder, nogle har også specifikke pladser til dig med autocamper.

Prisen er altid inklusiv:

• Fri adgang til pool/badeland i hele opholdsperioden (Gælder ikke Bøjden Strand og Ajstrup Strand).
• Strømforbrug og el tilslutning
• Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
• Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
• Div. gratis aktiviteter for store og små campister

Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger. Gæster på Lakolk Strand – Rømø har ikke adgang til badeland eller pool. Fri adgang til pool og/eller badeland gælder ikke Bøjden Strand og Ajstrup Strand.

Det bedste af det hele – alle ligger tæt på havet! ?

Tempelkrogen –  Holbæk

Tempelkrogen –  Holbæk

Kun syv kilometer uden for Holbæk finder du Tempelkrogens Familiecamping, som er en familie- og børnevenlig campingplads med masser af sjove aktiviteter og fede faciliteter til store såvel som små.

Aarhus - Jylland

Aarhus – Jylland

Aarhus er perfekt for dig som søger ferieophold midt fredelige og rolige omgivelser i naturen, men med mulighed for at være i Aarhus på nogle få minutter.

Bogense City – Fyn

Om man er til en gåtur i skoven, en køretur i smukke omgivelser eller en svømmetur ved stranden kan det lade sig gøre i Bogense.

Bøsøre Strand – Fyn

Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med badeland, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet.

Frigård – Flensborg Fjord

Besøg First Camp Frigård – Flensborg Fjord i Sønderjylland, en af Danmarks bedste campingpladser.

Hasmark Strand – Fyn

Når du besøger First Camp Hasmark Strand – Fyn træder du ind i vikingernes verden, ligeså snart du ankommer og ser den store vikingeborg.

Klim Strand – Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.

Lakolk Strand – Rømø

Campingpladsen ligger tæt på den tyske grænse, midt i den skønne naturpark, Nationalpark Vadehavet, som er på UNESCO’s liste over verdensarv. Rømø, som er den største ø på den danske vestkyst, lokker med en af Europas bredeste sandstrande og altid klare, blå hav.

Råbjerg Mile – Skagen

Råbjerg Mile er en udpræget familieplads, med plads til alle. Campingpladsen er beliggende i toppen af Nordjylland, midt i Danmarks storslåede natur på Skagen odde og tæt ved Råbjerg Mile.

Skovlund – Lillebælt

Med stort vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, kiosk, café og måske Fyns flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg for en camping eller hytteferie på Fyn for hele familien.