Praktisk info - First Camp Gå til indhold

Moderne campingplads med luksus faciliteter og egen svømmehal

Store legepladser og masser af aktiviteter

Vi har åbent hele året!

Stor svømmehal med vandrutsjebane på pladsen

Kun 700 meter fra marina, strand og by

Praktisk info

Praktisk info

På First Camp Bogense City – Fyn kan du campere året rundt. Vi har vinteråbent på en del af pladsen. På campingpladsen har vi en populær swimmingpool, legepladser og børneklub. Her kan du også besøge Bogense svømmehal.

Om man er til en gåtur i skoven, en køretur i smukke omgivelser eller en svømmetur ved stranden kan det lade sig gøre i Bogense. Her er både noget til naturelskere og bymennesker, da Bogense trods sin beskedne størrelse har mange forskellige butikker, restauranter og supermarkeder.

Bogense har bevaret byens historiske bygninger og stemning, men samtidig ikke er groet fast i gamle vaner. Således finder man i Bogense fremsynede tanker om byplanlægning og udvikling uden at hyggen er blevet glemt.

First Camp Bogense City – Fyn ligger fem minutters gang fra havn, strand, marina og bymidten. Vi gør alt for at skabe de rette rammer for dig og din familie, når I vælger at holde ferie hos os. Uanset om man er til en ferie med rolig hygge eller gang i gaden, er Bogense og First Camp Bogense City det rette sted.

Velkommen til en betagende by – en perle på Fyn!

Se 360 graders billeder fra pladsen her

Servicebygninger
950msmukt indrettede og moderne rum står til din rådighed, når du gæster First Camp Bogense City-Fyn.

Køkkener, bade- og toiletfaciliteter er alle holdt i den samme sydlandske stil, der indbyder til, at man benytter sig af bygningerne og føler sig godt tilpas derved.

Vi ved, at det er mest afslappende, når alt er rent, i orden og pænt. Vi gør os umage for at alle bygninger skal fremstå netop sådan. Inde som ude gør vi noget ud af at skrubbe, skure og finpudse så du bare nyde din ferie.

Her er noget for alle. Badeværelser for de mindste, stor toiletbygning og baderum/toiletrum i ét, for dem, der ønsker netop det.

Alle rum har smukke en belysning, spejle og klinker der understreger den luksus, man gerne skulle kunne føle sig hensat til, når man benytter faciliteterne.

Vi har tænkt på de allermindste i familien
Ikke alle børn bryder sig om at komme i bad. Men hvad hvis badekarret er en træstamme, der bliver udhulet af frække orme og badekarret er i en højde der gør, at hverken mor eller fra behøver at gå i hug for at hjælpe til?

I det store toiletrum og badeværelse til børn er alle håndvaske og toiletterne i børnehøjde. Dørene til toiletterne er udformet så uheldige rollinger ikke kommer til at låse sig inde.

Der er tre små brusere samt pusleborde, så familien med småbørn har det helt rigtige sted at tage sig af de mindste.

Åbningstider og sæsoner
Campingpladsen er åben hele året. Det er muligt at bruge vores selvbetjening ved check-in / check-out.

Du kan tjekke ind med/uden en reservation. Du kan altid komme i kontakt med os hvis noget går galt eller ikke fungerer som forventet.

Bommen er åben kl. 7.00 – 23.00. Færdsel på pladsen udenfor dette tidsrum, er kun tilladt i nødstilfælde.

Svømmehal og udendørspool
Som gæst på First Camp Bogense City-Fyn kan alle overnattende gæster benytte Bogense svømmehal og vores udendørspool til favorable priser.


            

Aktiviteter - på First Camp

Henter kortet...

Henter