Kiosk & bistro - First Camp Gå til indhold

Aktiv camping året om

First Camp Bistro+

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Öppettider Bistro:

Måndag – fredag 11:30 – 14:00
Lördag 12:00-15:00 och 17:00-19:30 (från kl. 17 endast förbokning)
Söndag 12:00-15:00

Frukost:

Frukosten anpassas efter antal frukostgäster. Vid högre antal gäster serveras en buffé och vid färre antal serverar vi frukostbrickor.

Tidig avresa? Vi ordnar gärna en frukostpåse till dig. Meddela oss senast dagen före ankomst.

Frukost ingår alltid för hotellets gäster. Bor du i stuga eller på campingen är du varmt välkommen att lägga till frukost i din bokning. Kontakta oss för mer information samt bokning.

Kiosk

I vår kiosk hittar du det viktigaste för mysiga campingkvällar. Här finns godis, chips, nötter och smarrig dricka. För alla glassmonster där ute finns även en hel frysdisk med de allra godaste glassarna.

Välkommen in!

40% på camping og hytter 🌟

Black Friday er her, og det fejrer vi med et rigtigt KNALDTILBUD! Book online og få 40% rabat på camping, glamping og hytter. Tilbuddet gælder på alle danske og svenske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter