alt
alt
alt
alt

Kristi Himmelfartsferie fra 1.395 kr. 🌟

Spænd campingvognen på bilen, og tag afsted på den skønneste Kristi Himmelfartsferie. Eller hvad med en telttur i den friske luft. Hos First Camp har vi plads til det hele!

Besøg os 4 nætter mellem d. 8. maj – 12. maj 2024

Ønsker du fleksibilitet med med mulighed for afbestilling og ændringer helt indtil kl. 15.00 dagen før ankomst, kan vi også tilbyde vores Kr. Himmelfartsferie med vores FLEX pris.

Prisen er inklusiv:

Tilbuddet gælder fra 8. maj – 12. maj 2024.

Spar booking gebyret på kr. 115,- og book online.

Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger og at Lakolk Strand ikke har swimmingpool/badeland. First Camp forbeholder sig retten til at foretage justeringer af poolernes og badelandenes åbningstider afhængigt af vind og vejr.

Campingeventyr med indendørs badeland fra kr. 1.895,-

Klim Strand - Nordv.kysten

Klim Strand venter et ægte campingeventyr med 600 m2 indendørs legeland, pool, badeland og Wellness-afdeling. Derudover finder du mange hyggelige aktiviteter, som f.eks. padel, hoppepude, minigolf, legepladser og meget mere.

Råbjerg Mile - Skagen

Råbjerg Mile er en udpræget familieplads, med plads til alle. Naturen omkring campingpladsen indbyder til udflugter, og enestående naturoplevelser. På campingpladsen finder du f.eks.: petanquebane, fodboldbane, tennisbane, minigolfbane, legepladser og hoppepuder.

Bøsøre Strand - Fyn

Leder I efter et moderne feriecenter på Fyn, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand stedet. Hold jeres ferie et sted, hvor der er tid til at have det sjovt, tid til at slappe af og tid til at være sammen. Hos os får I en ferie i skønne omgivelser og med masser af aktiviteter for alle.

Bøjden Strand - Fyn

First Camp Bøjden Strand giver dig havet som nabo. Campingpladsen grænser op til en fantastisk og børnevenlig badestrand. Tag en dukkert i vores indendørs badeland. Oplev underholdende legepladser fra Kompan, lækre hytter og fantastiske forhold til dig og din familie.

Bogense City - Fyn

Er du til en gåtur i skoven, en køretur i smukke omgivelser eller en svømmetur ved stranden kan det hele lade sig gøre i Bogense. På campingpladsen finder du f.eks.: fodboldbane, legepladser, tennis og børneklub. Vi skaber rammerne for dig og din familie, når I holder ferie hos os.

Hasmark Strand - Fyn

Velkommen til First Camp Hasmark Strand - Fyn. En ægte ferieperle på Nordfyn. På campingpladsen finder du f.eks. bistro, en stor vikinge-legeplads + 5 mindre legepladser, indendørs badeland, fodboldbane, beachvolley, legeland, børneklub og meget mere.

Campingeventyr med udendørs pool - book fra kun kr. 1.395,-

Tempelkrogen - Holbæk

First Camp Tempelkrogen - Holbæk er en familie- og børnevenlig campingplads med masser af sjove aktiviteter og fede faciliteter til store såvel som små. Campingpladsen er – med sin beliggenhed ned til Isefjorden – en af de smukkest beliggende campingpladser på hele Sjælland.

Grenen Strand - Skagen

Velkommen till First Camp Grenen Strand - Skagen! Campingpladsen ligger lige ved skøn badestrand, som den eneste i Skagen-området. Her er plads til alle, og der er aktiviteter for enhver smag. Campingpladsen i Nordjylland har en masse at byde på, nyrenoverede legepladser og masser af attraktioner og aktiviteter til alle aldre.

Frigård - Flensborg Fjord

Besøg First Camp Frigård – Flensborg Fjord i Sønderjylland. First Camp Frigård ligger i Kollund tæt ved Flensborg Fjord og Flensborg by. På campingpladsen finder du masser af aktiviteter for hele familien. Som f.eks. minigolf, hoppepude, legepladser og gåafstand til Flensborg Fjord og meget mere.

Holbæk Fjord - Sjælland

Velkommen til First Camp Holbæk Fjord! Vores campingplads byder dig velkommen til et vidunderligt ferieeventyr midt i den danske natur, hvor Sjællands skønhed og ro møder aktivitet og livsglæde. Vores campingplads er omgivet af smukke øer, fra Møn til Lolland, Falster og de charmerende Omø, Sejerø, Nekselø og Orø.

Lakolk Strand - Rømø

First Camp Lakolk Strand på Rømø er en ægte ferie perle i Sønderjylland. På campingpladsen finder du bl.a. flere legepladser, minigolf, hoppepude og minigolf. Campingpladsen ligger ligeledes i gåafstand til butikscenter, hvor du finder caféer, restauranter og de skønneste butikker.

Skovlund - Lillebælt

Velkommen til First Camp Skovlund - Lillebælt. En sand ferieoase der danner de skønneste rammer for din ferie. På Skovlund finder du f.eks. en fodboldbane, hoppepude, legepladser, aktivitetsområde og børneklub. Vores ønske er et skabe en oase, der kan danne de skønneste rammer for din ferie – uanset om du skal holde den med dine børn, kæreste eller dine venner.

Ajstrup Strand - Aarhus

First Camp Ajstrup Strand, beliggende kun 16 km fra Aarhus centrum, er en campingplads for alle. Campingpladsen er beliggende ned til en dejlig bred og børnevenlig sandstrand. Her har du mulighed for at bruge mange timer hvor I kan bygge sandslotte, samle muslinger og bare nyde at være tæt ved vandet.

Aarhus - Jylland

First Camp Aarhus er perfekt for dig som søger ferieophold midt fredelige og rolige omgivelser i naturen. På destinationen er der en fartfyldt legeplads til hurtige små ben, minigolfbane og opholdsrum med billardbord. Det er også superenkelt at komme til Aarhus med bus, letbanen, cykel eller bil. I Aarhus venter der underholdning for alles smag og alle aldre.

Afbestillingsgaranti? Så er Flex løsningen for dig.

Du kan annullere dit ophold indtil 15:00 dagen før ankomst med fuld refusion af reservationsværdien. Denne mulighed er god, hvis du for eksempel vil booke dit foretrukne sted i god tid, men er usikker på, om du kan komme den dag. Vi tilbyder blot mere frihed i din reservation. Bemærk, at hvis reservationen blev foretaget pr. telefon, vil der blive betalt et reservationsgebyr på DKK 115, dette refunderes ikke ved afbestilling.

.

Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger. Spar booking gebyret på kr. 115,- og book online.