Fryksdalsdansen 2024
Fryksdalsdansen 2024
Sunne - Fryksdalen

Indkvartering under Fryksdalsdansen

Festivalen finder sted torsdag-lørdag i uge 30 hvert år, og er Sunnes største danse- og underholdningsfestival, der tiltrækker omkring 15.000 besøgende. Der tilbydes et rigt udvalg af nogle af de bedste dansebands og populære kunstnere samt livemusik, DJ’s og en natklub.

 

Særlige vilkår og betingelser

Under Fryksdalsdansen gælder særlige vilkår og betingelser på campingpladsen. Vi anbefaler, at børnefamilier ikke besøger os i festivalsdagene.

Bookinger for indkvartering under Fryksdalsdansen udføres online eller via telefon på 0771-101 200.

 

Extracamping

På et område over den almindelige campingplads åbner vi vores ekstracamping. Der er pladser både med og ude el. Der er forskellige områder til telte, campingvogne/autocampere og busser – oplys venligst objekt/vogntype, når du booker. Villavogne og hestetrailere er ikke tilladt.

 • Valgfrit antal dage kan bookes.
 • Aldersgrænse er 18 år.
 • Maks 2 pladser kan bookes pr. person, og kun 1 objekt/vogn er tilladt pr. plads.
 • Bookes online og via telefon.
 • Campingafgiften er for maksimalt 5 personer pr. plads. Ved indtjekning får du udleveret et campingbånd, som alle på pladsen skal bære i hele perioden for at være autoriseret på campingpladsen. Hvis I er flere, er det muligt at købe op til 2 ekstra campingbånd for 200 kr./stk., uanset antallet af overnatninger. Det er også muligt at købe op til 4 gæstebånd for 200 kr./stk. Med et gæstebånd kan du besøge campingpladsen alle tre dage, men ikke overnatte. Camping-/gæstebånd kan kun købes af pladsindehaveren. Personer uden bånd har ikke tilladelse til at opholde sig på campingpladsen. OBS! Båndet til ekstracamping er ikke det samme som til den almindelige campingplads.

 

Hytte

 

  • For at booke en hytte er aldersgrænsen er 30 år. Den, som booker, skal selv bo i hytten og har ansvaret for hyttens øvrige gæster. Den person, der booker, skal også bo i hytten og er ansvarlig for de andre gæster i hytten.
  • Minimum bookingperioden er torsdag-søndag.
  • Der kan bookes maks. 1 hytte pr. person.
  • Bookes online og via telefon.

Ved indtjekning får du udleveret et campingbånd, som alle i hytten skal bære i hele perioden for at være autoriseret på campingpladsen. Hvis du har gæster, der kommer på besøg, men ikke overnatter, er det muligt at købe gæstebånd. Med gæstebånd kan man besøge hytten alle tre dage, men ikke overnatte. Prisen for gæstebånd er 300 kr./stk., og det er kun den person, der er ansvarlig for hytten, der kan købe gæstebånd i receptionen. Personer uden bånd har ikke tilladelse til at opholde sig på campingområdet. OBS! Båndet til ekstracamping er ikke det samme som til den almindelige campingplads.

En faktura vil blive sendt ved booking, og et depositum vil blive opkrævet på forhånd. Depositummet tilbagebetales ved udtjekning, hvis hytten efterlades i godkendt stand.

 

Campingplads

Kun campingvogne og autocampere er tilladt på den almindelige campingplads under Fryksdalsdansen. Telte, busser og kombi-camps henvises til ekstracampingpladsen.

   • Minimum bookingperioden er torsdag– søndag.
   • Aldersgrænse er 18 år.
   • Maks 2 pladser kan bookes pr. person, og kun 1 objekt/vogn er tilladt pr. plads.
   • Bookes online og via telefon.

Campingafgiften er for maksimalt 5 personer pr. plads. Ved indtjekning får du udleveret et campingbånd, som alle på pladsen skal bære i hele perioden for at være autoriseret på campingpladsen. Hvis I er flere, er det muligt at købe op til 2 ekstra campingbånd for 300 kr./stk., uanset antallet af overnatninger. Det er også muligt at købe op til 4 gæstebånd for 300 kr./stk. Med et gæstebånd kan man besøge campingpladsen alle dage, men ikke overnatte. Camping-/gæstebånd kan kun købes af pladsindehaveren. Personer uden bånd har ikke tilladelse til at opholde sig på campingpladsen. OBS! Båndet til ekstracamping er ikke det samme som til den almindelige campingplads.

 

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os på +46 565 167 70 eller sunne@firstcamp.se

Mer plats för badkläderna?

Köp till lakan och handdukar för hela sällskapet! När du bokar online får du 15% rabatt.

Spara tid på semestern!

Passa på att köpa till slutstädning när du bokar din stuga. Du får 15% i onlinerabatt!