Oknö - Mönsterås
Oknö - Mönsterås
Oknö - Mönsterås

Kom ind for et godt måltid

Efter dagens dukkert i havet kan du komme ind i vores skønne bistro for en stunds afslapning. Vi har en herlig terrasse, hvor der er udsigt over havet med skyggefulde planter. Her kan du sidde længe og fange sommeraftenernes sidste solstråler til smagen af kold øl, god vin eller god sodavand. På menuen finder du enklere måltider og forretter, men også varme retter for den sultne.

 

I bistroen sidder du bekvemt og i fred og ro. Und jer selv en aften uden madlavning og opvask hos os i bistroen.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Bistroen har lukket for sæsonen og åbner igen tidligt om sommeren 2024. Velkommen tilbage!


Servicebutik

I vår butik finner du de mest nödvändiga attiraljer du kan tänkas behöva för att campinglyckas! Och alla vet ju att när man är ledig är varje dag en fikadag! Därför har vi alltid förberett med nybakat bröd, mumsig glass och svalkande dricka.

Välkommen in!