Oknö - Mönsterås

Camping

Hos First Camp Oknö – Mönsterås kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 2 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Oknö – Mönsterås så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Det er frihed at kunne tage sit eget hus med lige derhen, hvor man har lyst til. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være godt at booke din plads i god tid online for at få netop den du ønsker.

Ståplads med el - maks. 7 eller 9 meter

Ståpladser med el i forskellige størrelser med opstilling på græs. Samtlige ståpladser ligger lige i nærheden af vandet og gåafstanden til det nærmeste bad er ikke mere end et minut eller to.


Autocamper

Autocamperplads med el - maks. 6 meter

Autocamperpladser med el som passer dig med en autocamper op til 6 meter. Disse pladser er spredt over området, men ligger altid nær ved både bad og servicehuse. Vælg din plads fra kortet når du booker.

Autocamperplads uden el - maks. 8 meter

Autocamperpladser uden el beliggende lige ved siden af servicehus 1, beachvolleyball- og badmintonbaner. En kort gåtur tager dig til den enklere strand. Pladserne ligger også nær receptionen og campingpladsens bistro.


Telt

Teltplads med el - maks. 42 kvm

Vores teltpladser med el er ca. 40 kvm store, har græsunderlag og ligger et dejligt sted langs vandet.

Teltplads uden el

Teltplads uden el til et telt og en bil/motorcykel per plads. Her har I adgang til servicehus, og pladserne ligger langs med vandet.