Easy
Oknö - Mönsterås

Oknö – Mönsterås

Oknövägen 12, 383 92 Mönsterås

Liten och enkel oas på Smålandskusten

Nyhed! Nu er Oknö blevet en First Camp Easy, et helt nyt sub-brand for dig, der foretrækker det enkle campingliv. Læs mere her.

 

Leder du efter en mindre camping med en enklere standard? Så er du meget velkommen på First Camp Oknö – Mönsterås ligger i skærgården mellem Mönsterås og Öland, lige ved vandet omgivet af små bugte, skovstier og enge. Campingpladsen har en enklere standard men byder på naturnære omgivelser i nærheden. Ståpladserne hvor du stiller autocamperen eller campingvognen er desuden smukt beliggende med udsigt over havet. Ca. 50 meter fra destinationen er der et enklere badested, hvor du kan bade og afkøle dig på sommerens varme dage.

 

Lille og enkel campingplads blandt klippeskær

En god destination for dig som foretrækker afslapning, fred og ro. Men her er også nogle aktiviteter for dig som ønsker at finde på noget sjovt i ferien. På campingpladsen kan du leje en kano, fiske og leje en cykel eller trædebil. Obs. Bemærk venligst at der er fiskeforbud i Mönsterås kommune i perioden 1/3-31/5. I butikken er der nybagt brød, og i vores nye First Camp Bistro kan du nyde friske sommerfrokoster og gode middage på terrassen.

 

Oknö er også kendt for sine smukke vandrestier, så for den som ønsker det, er der over 8 kilometer vandrestier at opdage langs med vandet. Hos os kan du leje en cykel for at cykle ind til Mönsterås centrum og Vattenpalatset, og med bil har du ikke langt til Kalmar for en dagsudflugt, spændende Klosterruiner i Kronobäck og smukke Pataholm.


Vi tilbyder

Husdyr tilladt
Morgenmadspose

Aktiviteter

Cykelleje
Cykelveje
Gokarts
Gym
Legeplads
Strand
Vandrestier

Praktisk info

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Kiosk
Servicekiosken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Tömningsstation
Latrintömning finns i servicehus 2. Här finns också möjlighet för att tömma fasta tankar.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området vid receptionen och bistron.

 

Öppettider
First Camp Oknö – Mönsterås är öppet.


Åbningstider

1. april23. maj
mandagfredag08:0017:00
lørdagsøndagUbemandet

Nær ved Oknö - Mönsterås

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.