Butik & Restaurant - First Camp Gå til indhold

Butik & Restaurant

Servicebutik

I receptionsbygningen er der en butik med blandt andet levnedsmidler, is, slik, drikkevarer, legetøj, formiddagsaviser samt nybagt brød. Fra midt i juni til midt i august bager vi brød hver morgen. Resten af året tager vi imod bestilling hvis du ønsker frisk brød til afhentning på et særligt tidspunkt på dagen. Der er også en kaffemaskine og kager.

Her lejer du også cykelbiler, segway, køller til Eventyrgolfen samt ketsjere til tennis og padel.

I lavsæsonen (september-maj) har vi et begrænset udbud i vores butik.

Kolsnäs Restaurant

Kolsnäs Restaurant er en populær sommerrestaurant, som ligger inde i folkeparken Kolsnäs, lige ved siden af campingpladsen.

Her er en rummelig udeservering under tag med infravarme og med en skøn udsigt over søen Fryken. Restauranten har fuldstændige rettigheder og serverer à la carte. For børnene er der naturligvis også lækre retter at vælge imellem.

Det er helt fint at lægge til med båd ved vores bådebro. Nogle aftener om sommeren er der buffeter og grillaftener samt underholdning i form af drilagtige musikquiz og populære trubadurer, se underholdningsprogrammet nedenfor. Det anbefales at booke bord disse aftener!

Sommeråbent 2022
Kolsnäs restaurant er åben kl 17.00 – 22.00 frem til 14. august.

Sunne Krog og Bowling

I forbindelse med Sunne Sommerland er der Sunne Krog og Bowling. På Sunne Krog og Bowling kan man blandt andet nyde de gode burgere og klassisk cæsarsalat. For god og inspirerende mad i et rart og hyggeligt og miljø er Sunne Krog og Bowling det naturlige valg for en herlig pubaften.

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter