Butik & Restaurant - First Camp Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Butik & Restaurant

Servicebutik

I receptionsbygningen er der en butik med blandt andet levnedsmidler, is, slik, drikkevarer, legetøj, formiddagsaviser samt nybagt brød. Fra midt i juni til midt i august bager vi brød hver morgen. Resten af året tager vi imod bestilling hvis du ønsker frisk brød til afhentning på et særligt tidspunkt på dagen. Der er også en kaffemaskine og kager.

Her lejer du også cykelbiler, segway, køller til Eventyrgolfen samt ketsjere til tennis og padel.

I lavsæsonen (september-maj) har vi et begrænset udbud i vores butik.

Kolsnäs Restaurant

Kolsnäs Restaurant er en populær sommerrestaurant, som ligger inde i folkeparken Kolsnäs, lige ved siden af campingpladsen.

Her er en rummelig udeservering under tag med infravarme og med en skøn udsigt over søen Fryken. Restauranten har fuldstændige rettigheder og serverer à la carte. For børnene er der naturligvis også lækre retter at vælge imellem.

Det er helt fint at lægge til med båd ved vores bådebro. Nogle aftener om sommeren er der buffeter og grillaftener samt underholdning i form af drilagtige musikquiz og populære trubadurer, se underholdningsprogrammet nedenfor. Det anbefales at booke bord disse aftener!

Sommeråbent 2022
Kolsnäs restaurant  åbner igen før sommeren 2022. Mellem den 25. juni – 14. august har restauranten åbent dagligt.

Sunne Krog og Bowling

I forbindelse med Sunne Sommerland er der Sunne Krog og Bowling. På Sunne Krog og Bowling kan man blandt andet nyde de gode burgere og klassisk cæsarsalat. For god og inspirerende mad i et rart og hyggeligt og miljø er Sunne Krog og Bowling det naturlige valg for en herlig pubaften.

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere