Butik & restaurant - First Camp Siljansbadets Camping - Välkommen Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Butik & restaurant

Strandrestaurangen

Nyd godt af stenovnbagt pizza med en skøn udsigt over Siljan. Her serveres også a la carte, tapas og en menu til de mindste campister. På Strandrestaurangen serveres også øl og vin. I højsæsonen er her livemusik, og det er et dejligt sted at hænge ud. Restauranten har udendørsservering med udsigt over campingpladsen, Siljan og legepladsen.

Restauranten er kun åben om sommeren. 

Udendørsservering

Her er også en fin udendørsservering, som ligger i tilknytning til Butiken, og hvor vi serverer kaffe, boller, pølser, is m.m.

Lige ved siden af ligger legepladsen og minigolfbanerne. Tag en kaffepause under vores parasoller, mens børnene leger på legepladsen.

Servicebutik

Vores servicebutik på Siljansbadet – Rättvik holder længe åbent i højsæsonen. Her finder du basisvarer som mælk, brød og smør, men også musthaves til livet som campist såsom grilltilbehør, legetøj og spil, slik, is og chips.

Her kan du også booke pedalcykler og minigolf.

Besøg Restaurang Sjövillan – et moderne brasserie i midten af Dalarna

En afslappet stemning i kombination med den aller højeste kvalitet af mad, råvarer og service! Link til Resturang Sjövillan

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere