Butik & restaurant - First Camp Siljansbadets Camping - Välkommen Gå til indhold

Butik & restaurant

Strandrestaurangen

Nyd godt af stenovnbagt pizza med en skøn udsigt over Siljan. Her serveres også a la carte, tapas og en menu til de mindste campister. På Strandrestaurangen serveres også øl og vin. I højsæsonen er her livemusik, og det er et dejligt sted at hænge ud. Restauranten har udendørsservering med udsigt over campingpladsen, Siljan og legepladsen.

Restauranten er kun åben om sommeren. 

Udendørsservering

Her er også en fin udendørsservering, som ligger i tilknytning til Butiken, og hvor vi serverer kaffe, boller, pølser, is m.m.

Lige ved siden af ligger legepladsen og minigolfbanerne. Tag en kaffepause under vores parasoller, mens børnene leger på legepladsen.

Servicebutik

Vores servicebutik på Siljansbadet – Rättvik holder længe åbent i højsæsonen. Her finder du basisvarer som mælk, brød og smør, men også musthaves til livet som campist såsom grilltilbehør, legetøj og spil, slik, is og chips.

Her kan du også booke pedalcykler og minigolf.

Besøg Restaurang Sjövillan – et moderne brasserie i midten af Dalarna

En afslappet stemning i kombination med den aller højeste kvalitet af mad, råvarer og service! Link til Resturang Sjövillan

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter