Bad ved Siljan - First Camp Gå til indhold

Oplev Siljans fine sandstrand og Långbryggan 

I direkte tilknytning til campingpladsen finder du en fantastisk fin og utroligt lavvandet sandstrand. Hvis man ikke orker at vade et par hundrede meter ud for at komme i vand til livet, kan man i stedet bade fra en af de mange badebroer, som er tilgængelige på forskellige dybder langs med hele Långbryggan. 

Långbryggan er 628 meter lang og byder på en skøn gåtur med smukke udsigter. Langs med broen er der flere bænke samt mindre badebroer på hver side af broen. Længst ude lægger båden M/S Gustav Wasa til under sine sommerture på Siljan. Ved Långbryggans begyndelse finder I restauranten Sjövillan, som har en skøn udendørsservering med udsigt over strand og bro. 

Ved den nordlige del af stranden ligger Strandrestaurangen, her finder man også Siljansbadets butik, minigolf, volleyballnet og legeplads. I Siljansbadets butik kan man købe lettere fastfood, drikkevarer, slik, is og snacks mm. Her kan man også leje kabinecykel, pedalbåd eller kano, til dem, der vil udforske området yderligere. I den sydlige del af stranden ligger “Helsingland”, en græsbevokset odde, som er velegnet til solbadning, badning og picnic. Der er også nogle pladser, hvor man kan lægge til med båd.

Stranden har perfekt solplacering hele dagen, og aftenen byder ofte på smukke solnedgange. Hvis man gerne vil have skygge, er der en del beskyttende vegetation. 

Der ligger også en hundestrand i vigen, stik nord mellem campingområdet og Rättvik Kirke. 

Henter kortet...

Henter