Besøgsmål - First Camp Gå til indhold

Tomteland

19 km fra destinationen

Eventyr og magi med Tomten og alle hans venner kan du opleve i Tomteland, ca. 20 minutter fra Moraparken – Dalarna. Et rigtigt sjovt eventyr for både store og små! Klik dig videre og læs om alt det spændende, der kan opleves her.

Orsa Grönklitt

34 km fra destinationen

I Orsa Grönklitt finder du aktiviteter for små og store, sommer og vinter. Om vinteren omdannes Orsa Grönklitt til et rigtigt vintereventyr med både langrend og alpint skiløb.

Dalahestfremstillingen

12 km fra destinationen

Elsker du Dalarna og den herlige kultur og historien, så er et besøg til Nusnäs et must, hvor dalahestfremstillingen står i centrum!

Orsa rovdyrpark

34 km fra destinationen

Orsa Rovdyrpark er et rigtigt sjovt udflugtsmål for hele familien. Her kan I se meget spændende dyr og fin natur.

Zornmuseet

Som nærmeste nabo til Moraparken – Dalarna ligger Zornmuseet og Zorngården. Zorngården var en gang ægtefællerne Anders och Emma Zorns hjem i Mora. I dag er værtsparret borte, men huset byder stadig nye besøgere velkommen. Guidede visninger sker seks dage om ugen, om sommeren tilbydes visninger hver dag.

Om sommeren vises Zorns gammelgård, hvor du blandt andet kan følge med på Tidsrejsen og besøge Textilkammaren.

Vasaløbs-museet

2 km med bil eller 1 km gåtur

Da Vasaloppets Hus blev indviet i 1994 blev Vasaløbs-museet og åbnet i huset. Efter et års renoveringsarbejde blev dørene slået op til det helt nye Vasaløbs-museum forud for Vasaløbets vinteruge i 2013. Det nye museum tilbyder de besøgende et bredt billede af Vasaløbets lange historie og viser gennem et moderne udtryk vejen fra langdistanceløb til en arena for sundhedsfremme og folkesundhed året rundt. Siden 2017 er der også en specialdel om ”Mora-Nisse”, Vasaløbets største profil gennem tiderne.

Henter kortet...

Henter